WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Macro Help (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=140)
-   -   In retail this was put mouseover into focus (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=57523)

hasnogaems 09-20-19 04:03 AM

In retail this was put mouseover into focus
 
With alt click
/script SetBindingMacro("ALT-BUTTON2", "(focussystem)"); SetBinding("BUTTON2","TURNORACTION"); SaveBindings(GetCurrentBindingSet());

/run SetBindingMacro("BUTTON2", "focussystem") SetBinding("ALT-BUTTON2","TURNORACTION") SaveBindings(GetCurrentBindingSet()) -mistake

/run SetBindingMacro("CTRL-BUTTON2", "focussystem") SetBinding("BUTTON2","TURNORACTION") SaveBindings(GetCurrentBindingSet())

/run SetBinding("ALT-BUTTON2",nil) SaveBindings(GetCurrentBindingSet())

/run SetBindingMacro("ALT-BUTTON1", "focussystem") SaveBindings(GetCurrentBindingSet())

/run SetBinding("CTRL-BUTTON2",nil) SaveBindings(GetCurrentBindingSet())

How to make it work in classic? I mean through exution /script focus=UnitName("target") on mouseover.

Kanegasi 09-20-19 05:57 AM

Anything to do with a focus target is not available in Classic. The way the UI was back then allowed for add-ons to add an extra frame that could contain a unit. Blizzard recognized the popularity and added the official focus frame in Burning Crusade. Unfortunately, Classic's UI is similar to Retail's and just as protected, so focus or similar frames are impossible.


All times are GMT -6. The time now is 04:34 AM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2019 MMOUI