WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   nUI: Bug Reports (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=90)
-   -   5.4.1 patch (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=48425)

Algerhugz 10-29-13 10:41 AM

5.4.1 patch
 
Patch 5.4.1 has broken NUI. There is no hud... No mini map control... No player or party frames... no hunter pet bar... These are the only 2 msgs that I seem to be getting tho.

Message: Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:150: Couldn't find CVar named 'raidFramesDisplayIncomingHeals'
Time: 10/29/13 12:27:29
Count: 1
Stack: [C]: in function `SetCVar'
Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:150: in function <Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:138>

Locals: (*temporary) = "raidFramesDisplayIncomingHeals"
(*temporary) = 1

Message: Interface\AddOns\nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:436: attempt to index local 'skin' (a nil value)
Time: 10/29/13 12:27:37
Count: 1
Stack: [C]: ?
Interface\AddOns\nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:436: in function `applySkin'
Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:299: in function <Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:138>

mscott998 10-29-13 11:15 AM

Temporary fix
 
1 Attachment(s)
Use the attached nui.lua file as a temp fix. all the frames are up and working.

go to the following folder WOW\Interface\AddOns\nUI\Main replace the Nui.lua file and reload the game.

Belgarius 10-29-13 12:14 PM

This fix worked like a charm, boundless gratitude!:D

Daveo77 10-29-13 12:58 PM

Is this for nUI5 v5.07.39 or nUI6 v5.04.00.03 ?

cupcakejane3738 10-29-13 12:58 PM

help!
 
i've never been under a forum before im just trying to look for a mac solution to the same problem :( someone please reply :( https://twitter.com/Banannerss/statu.../photo/1/large

Daveo77 10-29-13 01:01 PM

Try right clicking on the attached file above (in post 2), and select 'Save as' (or similar command).

cupcakejane3738 10-29-13 01:08 PM

nope still same problem. T.T i need a mac version of that file i guess it just shows up as a piece of paper.

Odilys 10-29-13 02:08 PM

this worked great on my mac thanks for posting this so quickly

cupcakejane3738 10-29-13 02:25 PM

how did you do it mine just showed up as a blank piece of paper in my downloads.

Deathdrain 10-29-13 03:15 PM

re
 
ok it took me a few attempts to figure this one out.. the way to fix it wasn't very clear for me..

ok first need to remove the old file... Computer.. C-program files... World of warcraft... interface...addons... NUI... Main... remove the NUI.LUA file....

right click the tab on comment 2 save link as... and make sure it's in the same folder as the NUI addon and click save... will show up as an XML document hope this helps.

Aachel 10-29-13 03:22 PM

Big yes!
 
Quote:

Originally Posted by mscott998 (Post 286350)
Use the attached nui.lua file as a temp fix. all the frames are up and working.

go to the following folder WOW\Interface\AddOns\nUI\Main replace the Nui.lua file and reload the game.

Thank you so much :) This worked excellent!
I am using nUI_5.07.39_Plus and Windows 7
You are awesome!

Edit: For all you that struggle: Make sure you have writing access to the folder. Make sure you actually replace the file. And that you got the right folder. Have fun gaming!

brinstonthedruid 10-29-13 03:26 PM

Quote:

Originally Posted by Belgarius (Post 286351)
This fix worked like a charm, boundless gratitude!:D

Same here Thank you so much!

Xrystal 10-29-13 03:48 PM

So what was the fix ? so that Scott can incorporate it into the official source.

edit:

No matter, found the problem. It looks like they removed some cvars from the game. I use some in my addons so guess I'll have to check and make sure they all work some time this week while I'm still on vacation.

In this particular case :

SetCVar("raidFramesDisplayIncomingHeals", 1 ) is the dud line
realmName is also another cvar that has been removed

Addesso 10-29-13 04:39 PM

Quote:

Originally Posted by cupcakejane3738 (Post 286363)
how did you do it mine just showed up as a blank piece of paper in my downloads.

Same for me. But you can copy and paste the text from the new nUI.lua file into the old one and it will work.

-Download the new file
-Open the NEW file with TextEdit. Select all and copy.
-Open the OLD file with TextEdit. Select all and paste. Save.

deLeewit 10-29-13 04:48 PM

changed CVAR
 
Xrystal:
I found this change in TitanPanel forums that might help you:-)
Change:

local serverName = GetCVar("realmName");

to:

local serverName = GetRealmName();

I ended up going through all Titanpanel luas and replacing GetCVar("realmName") with GetRealmName() with Notepad++ and it's working now.

Xrystal 10-29-13 05:50 PM

thankfully I always used GetRealmName in my own addons and never used the incomingheals one. But I do use some others that have been around for a while so will just have to see which of my own addons are affected.

Rol1 10-29-13 06:07 PM

Quote:

Originally Posted by mscott998 (Post 286350)
Use the attached nui.lua file as a temp fix. all the frames are up and working.

go to the following folder WOW\Interface\AddOns\nUI\Main replace the Nui.lua file and reload the game.

This worked perfectly

Rol1 10-29-13 06:08 PM

Quote:

Originally Posted by mscott998 (Post 286350)
Use the attached nui.lua file as a temp fix. all the frames are up and working.

go to the following folder WOW\Interface\AddOns\nUI\Main replace the Nui.lua file and reload the game.

by copying this

lfravel 10-29-13 07:42 PM

5.4.1
 
I have also notice no HUD, nothing in the center - characters or mini-map, no pet bars. Looks as though WOW has done it again. Every time they update they change enough code to screw up add on's. They must be also doing the Obama Care Web Site! Hopefully Scott can get this back up and running. I am having with drawl.

lfravel 10-29-13 07:50 PM

The patch worked very well.! Back in business. Thanks Scott.


All times are GMT -6. The time now is 06:59 AM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI