WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   AddOn Help/Support (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   KGPanels Patch 5.4 (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=48139)

BabyRay 09-13-13 12:58 PM

KGPanels Patch 5.4
 
Hello,

since 5.4 every reload/login some off my panels are gone

example:


Seerah 09-13-13 01:00 PM

Which version of kgPanels are you using? The one here? Or the version from the other day that's at Curse?

BabyRay 09-13-13 01:38 PM

1.17

the curse version

Fizzlemizz 09-13-13 05:22 PM

They're not bright green blobs so the images were found and they comply with WOW. Have to checked that something hasn't happened to them?

BabyRay 09-14-13 02:26 AM

I hope i understand it right.
there no green blobs.

every panels are the same only one is bigger than an other.
the strange is that after each log another panel disappears

Seerah 09-14-13 09:58 AM

How are your panels set up? Are they parented to anything? Do they have any scripts? (In which case, are you getting any Lua errors?

BabyRay 09-14-13 12:46 PM

Here you can see the script that i use

http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=44411

This LUA Error:

Code:

1x <string>:"DPS_OnLoad":8: attempt to index global "SkadaBarWindowRecount" (a nil value)
<string>:"DPS_OnLoad":8: in function "y"
kgPanels\kgPanels-1.17.lua:1115: in function "SetupScript"
kgPanels\kgPanels-1.17.lua:808: in function "InitScripts"
kgPanels\kgPanels-1.17.lua:794: in function "PlaceFrame"
kgPanels\kgPanels-1.17.lua:701: in function "ApplyLayout"
kgPanels\kgPanels-1.17.lua:500: in function <kgPanels\kgPanels.lua:496>
(tail call): ?
<in C code>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":9: in function <string>:"safecall Dispatcher[1]":5
(tail call): ?
...\AchieveIt\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function "EnableAddon"
...\AchieveIt\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...\AchieveIt\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
<in C code>
FrameXML\UIParent.lua:303: in function "UIParentLoadAddOn"
FrameXML\UIParent.lua:377: in function "TimeManager_LoadUI"
FrameXML\UIParent.lua:737: in function <FrameXML\UIParent.lua:702>

Locals:
nil


BabyRay 09-18-13 08:12 AM

Can anyone help me :(

Fizzlemizz 09-18-13 11:54 AM

It's looking for SkadaBarWindowRecount. Did you delete a Skada addon from your UI?

BabyRay 09-18-13 12:37 PM

no delete or change nothing

suicidalkatt 09-21-13 01:12 AM

Quote:

Originally Posted by BabyRay (Post 284801)
no delete or change nothing

If you've recently changed the name of the profile within Skada, the name of the background frame will also change.

Perhaps the frame you're looking for now is no longer available.

BabyRay 09-21-13 02:08 AM

The Name of the Frame and the profile are the same as befor.

If i delete this part from the OnLoad

Code:

if IsInRaid() or IsInGroup() then
    SkadaBarWindowRecount:Show()
    SkadaBarWindowOmen:Show()
else
    SkadaBarWindowRecount:Hide()
    SkadaBarWindowOmen:Hide()
end

it works!

Maybe since the last Skada Update it loads to slow?

humfras 09-21-13 01:01 PM

It's not loading to slow, the SkadaBarWindowRecount just is not yet created when running the OnLoad script.
(Because the OnLoad is executed when its parent frame is created. The SkadaBarWindowRecount frame does not exist at this point.)

I already answered you @ http://eu.battle.net/wow/de/forum/topic/8182159331


All times are GMT -6. The time now is 05:11 AM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI