Quantcast
WoWInterface - Search Results
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Brisingamen
Forum: RealUI 10-30-14, 12:14 AM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
Fixed by 6.0.3

I can confirm that this problem went away for me with 6.0.3
Forum: RealUI 10-28-14, 08:57 AM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
Yes, I saw that in the patch notes! Hopefully,...

Yes, I saw that in the patch notes! Hopefully, all will be well, once the servers come back up.
Forum: RealUI 10-22-14, 04:55 PM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
I just checked, and this is still broken. I...

I just checked, and this is still broken. I can't use RealUI with any of my characters that have names with non-ASCII characters.
Forum: RealUI 10-17-14, 06:17 PM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
That looks like it might, indeed, be the culprit....

That looks like it might, indeed, be the culprit. Where did you see anything about it being fixed next week, since there's no mention of that in that thread?
Forum: RealUI 10-17-14, 02:47 PM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
It shouldn't be font related. All the WoW fonts...

It shouldn't be font related. All the WoW fonts seem fine with accented characters, and the character's name appears correctly everywhere I can see.

I can look into the saved variable files from...
Forum: RealUI 10-17-14, 09:09 AM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
It seems to be a problem with é

I just created two characters, same race and class, named Theirame and Theiramé. I did the initial click to install RealUI on both, and both were fine until I exited WoW. After restarting WoW,...
Forum: RealUI 10-16-14, 09:03 PM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
Just updated to r3. Still this problem for that...

Just updated to r3. Still this problem for that one character, others are fine.
Forum: RealUI 10-16-14, 05:47 PM
Replies: 14
Views: 3,787
Posted By Brisingamen
FWIW, I'm seeing the same thing, only I'm seeing...

FWIW, I'm seeing the same thing, only I'm seeing it specific to one character. All my other characters work fine. On that one character, though, I have the infinite loop of "Click to Install." I...
Showing results 1 to 8 of 8