Quantcast
WoWInterface - View Single Post - LitePanels - An art framework
View Single Post
03-14-11, 04:28 PM   #306
Clynikal
A Fallenroot Satyr
 
Clynikal's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 20
I was following your "Getting Started" Tutorial, using this code:

Code:
lpanels:CreateLayout("LiteStats", {
}, { bottom = 150, top = 10 }) 
	lpanels:ApplyLayout("n:nil r:nil", "LiteStats", "AnotherLayout")
{   name = "BlackBar", 
    anchor_to = "BOTTOM", y_off = 20,
    width = "100%", height = 30,
    bg_color = "0 0 0", bg_alpha = 0.5,
}, -- this is line 291

{   name = "BorderTop", parent = "BlackBar",
    anchor_to = "TOP", 
    width = "100%", height = 1,
    bg_color = "CLASS", bg_alpha = 0.75,
},
{   name = "BorderBottom", parent = "BlackBar",
    anchor_to = "BOTTOM", 
    width = "100%", height = 1,
    bg_color = "CLASS", bg_alpha = 0.75,
},
	
})
And when I log into WoW I recieve this error message:

Date: 2011-03-14 16:24:14
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\LitePanels\layout.lua line 291:
unexpected symbol near ','
Debug:
[C]: ?
AddOns:
Swatter, v3.2.3 (<%codename%>)
Aloft, v4.1.3
AzCastBar, v10.10.14
Babylonian, v5.1.DEV.130
ButtonFacade, v4.0.340
ButtonfacadeNefs, v1.0
ButtonFacadePixelSkin, v1.46
ColorPickerPlus, v
Configator, v5.1.DEV.286
DBMCore, v
Gatherer, v3.2.3
Gladius, vr20110302184932
Grid, v1.40000.1432-beta
GridConfigIcons, v40000-1
GridCooldownText, v
GridIndicatorCornerIcons, v40000-2
GridIndicatorCornerText, v1.4.2
GridIndicatorSideIcons, v40000-2
GridIndicatorSidePlus, v40000-2
GridManaBars, v1.04
GridStatusHots, v4.0.1.2b
GridStatusRaidDebuff, vv3.1
GridStatusRaidIcons, v40000-2
GridStatusShield, v1.23
LitePanels, v40000.1
SharedMedia, v3.0.1-177
SlideBar, v3.2.3 (<%codename%>)
BlizRuntimeLib_enUS v4.0.6.40000 <us>
(ck=2fe)
As a result LitePanel doesn't show up on my UI and I have no idea to how fix this [I'm also pretty new to LUA :C].

Please help!
  Reply With Quote