Quantcast move QuestWatchFrame? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-16-14, 09:28 AM   #1
BabyRay
An Aku'mai Servant
Join Date: Sep 2009
Posts: 39
move QuestWatchFrame?

Hello

i used rQuestWatchFrameMover to move the QuestWatchFrame but now it doesn´t work.

is there any alternative addon to move the QuestWatchFrame?

Plaese a small one and not MoveAnything
  Reply With Quote
10-16-14, 10:41 AM   #2
ObbleYeah
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2008
Posts: 210
if you open the rQuestWatchFrameMover lua file and replace any instances of the word WatchFrame with ObjectiveTrackerFrame it should work again.
  Reply With Quote
10-16-14, 12:51 PM   #3
Ravendwyr
A Flamescale Wyrmkin
 
Ravendwyr's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 139
Originally Posted by ObbleYeah View Post
if you open the rQuestWatchFrameMover lua file and replace any instances of the word WatchFrame with ObjectiveTrackerFrame it should work again.
Here you go. I updated it for you.

removed attachment --Seerah
__________________
Twitter | Player

Last edited by Seerah : 10-16-14 at 03:02 PM.
  Reply With Quote
10-16-14, 03:03 PM   #4
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,727
I've removed your attachment, Ethan Centaurai. rQuestWatchFrameMover doesn't have a license and is, therefore, All Rights Reserved. I'm sure zork will update it himself. He's already been working on many of his projects for 6.0.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
10-17-14, 03:01 AM   #5
Ravendwyr
A Flamescale Wyrmkin
 
Ravendwyr's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 139
Originally Posted by Seerah View Post
I've removed your attachment, Ethan Centaurai. rQuestWatchFrameMover doesn't have a license and is, therefore, All Rights Reserved. I'm sure zork will update it himself. He's already been working on many of his projects for 6.0.
Ah hell, I didn't notice that. Sorry.
__________________
Twitter | Player
  Reply With Quote
10-17-14, 03:03 AM   #6
ObbleYeah
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2008
Posts: 210
Hey Ethan, deviation from the topic slightly - but have you managed to get boss frames to move/stop repositioning in Chinchilla successfully? Noticed you were using a reparenting technique and wondered if it worked w/o taint.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » move QuestWatchFrame?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off