Quantcast
Not working at all - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
03-03-11, 09:54 PM   #1
Ezmaralda
A Fallenroot Satyr
 
Ezmaralda's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
Unhappy Not working at all

Logged in tonite, no Carb at all ...
__________________
Mrs. Elf
 
03-04-11, 02:54 AM   #2
Chmee
A Molten Giant
Join Date: Dec 2006
Posts: 960
Not, I'm afraid, a very useful report.
 
03-04-11, 05:48 PM   #3
Ezmaralda
A Fallenroot Satyr
 
Ezmaralda's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
because that is all i can report. it is not working at all, very unusual for Carb. Are you a wowi employee or the Author?
__________________
Mrs. Elf
 
03-04-11, 06:03 PM   #4
Ezmaralda
A Fallenroot Satyr
 
Ezmaralda's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
Wink working now

I reinstalled it again [today]thru Curse and now it is working. Somehow it got disconnected, altho i have not to my knowledge done anything to cause this to happen. Possibly a Firewall problem, that also somehow was reset to auto and i had to adjust the settings for the games to Allow so they would work.
__________________
Mrs. Elf
 
03-05-11, 03:06 AM   #5
Chmee
A Molten Giant
Join Date: Dec 2006
Posts: 960
I'm neither a WoWI employee nor one of the devs, just a player who sometimes can help with problems given enough information.

It sounds like you may have had some kind of files permissions problem, which I understand can happen with some versions of Windows (I'm on a Mac). Or perhaps, as you say, a firewall setting. I've occasionally had the WoW updater complain that I'm behind a firewall (which I am) but I've never had any problem with it other than the complaint itself.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Not working at all

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off