Quantcast
ERRORS GALORE with todays update! - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
05-08-13, 02:04 PM   #1
Eclidean
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
ERRORS GALORE with todays update!

As of Update this morning on WoW Matrix, TONS of Carbonite errors now ever reload or log in- I think swatter is catching like 8 or 10 errors right when I frist sign on and then a bunch more as I play, tons of stuff in Carbonite isnt working now - Don't know what changed, but I hope it changes back or gets fixed soon.....
 
05-08-13, 02:15 PM   #2
mjumnito
A Flamescale Wyrmkin
 
mjumnito's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2009
Posts: 115
Originally Posted by Eclidean View Post
Update this morning on WoW Matrix
Found the problem right there for you. Dont use WM to update, instead goto the site they are hosted on and DL a legit copy

edit: ok that may have been a little harsh, but im not gonna take it down. Really though WM tends to be behind when it comes to updates because of how they get their copies. Always a better to goto WoWI, curse, Wowace for the updates. hell even use the clients from their sites

Last edited by mjumnito : 05-08-13 at 02:17 PM.
 
05-08-13, 03:41 PM   #3
JimJoBlue
An Onyxian Warder
 
JimJoBlue's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2012
Posts: 362
You might think that's harsh, BUT I think you are justified in saying that...

WOWMATRIX STEALS ADDONS AND MAKES PROFIT FROM IT WITHOUT PERMISSION FROM THE ADDON AUTHORS.

IF YOU ARE USING WOWMATRIX, YOU ARE DIRECTLY DAMAGING THE PEOPLE WHO DELIVER THESE ADDONS TO YOU.

Please follow this link.. They explain it better than me...

http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=22069
__________________
I still say a church steeple with a lightning rod on top shows a lack of confidence. Doug McLeod



Last edited by Haleth : 05-08-13 at 05:09 PM. Reason: Insulting people is uncalled for
 
05-08-13, 04:35 PM   #4
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
getting to the bottom of it in....

a) there was no update today.. the last official update was several months ago
b) no one else has reported this issue, so without error logs or bug stack traces I can't be sure what happened.
 
05-08-13, 05:06 PM   #5
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
Thanks, Rythal.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
 
05-09-13, 07:18 AM   #6
Eclidean
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
OK< so I deleted Matrix and everything I had gotten from it, and Manually went in a re installed all my addons- Carbonite seems fine now, but I had been using Matrix forover 2 yrs with no problems? Even right now, I got the Carbonite (after deleting all the folders) from THIS website and manually set it up, yet CURSE it telling me it needs an update? it works great and I dont want to go thru what I did yesterday so - I'm leaving it.

Curse is OK< but you cant update or install more than 2 things at a time unless you get the full version?
 
05-09-13, 09:38 AM   #7
mjumnito
A Flamescale Wyrmkin
 
mjumnito's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2009
Posts: 115
here ya go Eclidean. The WoWI version of the curse client. No 2 limit download updating Minion Note: this only works for WoWI
 
05-09-13, 05:06 PM   #8
Coasty
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Aug 2009
Posts: 116
Smile

Originally Posted by mjumnito View Post
here ya go Eclidean. The WoWI version of the curse client. No 2 limit download updating Minion Note: this only works for WoWI
Just for grins, as this was the first I heard of an alternative to Curse, from your link I downloaded and installed MMOUI Minion and quickly ran into a problem with it. It starts up Java (Sun JRE 7.21) which shows up in the task manager, but then nothing happens, nothing is displayed on the desktop, no error windows, nothing at all. Maybe it just doesn't like the latest Sun Java version.

No biggie though, guess there's a reason it's in beta.

Gotta admit though, I do wonder why it's written in Java, which would not be my first language choice (or second/third choice for that matter)!
__________________
Paul Stout
nUI User and Contributor
[email protected]
 
05-25-13, 06:10 AM   #9
Mythandral
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
Error I get upon entering wow

Date: 2013-05-25 08:04:11
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ...erface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua line 21:
attempt to index global 'NxMap1' (a nil value)
Debug:
...erface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua:21: in main chunk
Locals:
Overlay = <table> {
TextureAdd = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:140
NPCAliases = <table> {
}
PathData = <table> {
}
NPCsFoundIgnored = <table> {
}
DrawPath = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:228
Achievements = <table> {
}
GetPathPrimitiveOffsets = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:216
Modules = <unnamed> {
}
TextureRemoveAll = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:197
GetMapSize = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:481
OptionsDefault = <table> {
}
GetNPCMapID = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:297
GetMapID = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:476
NPCCounts = <table> {
}
NPCMaps = <table> {
}
Options = <table> {
}
ApplyZone = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:268
SetShowAll = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:438
Synchronize = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:462
NPCsEnabled = <table> {
}
DrawFound = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:245
TextureCreate = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\_NPCScan.Overlay.lua:81
Config = <unnamed> {
}
Colors = <table> {
}
Events = <table> {
}
GetMapName = <function> defined =[C]:-1
Version = "5.0.0.3"
DetectionRadius = 100
L = <table> {
}
}
WorldMap = <unnamed> {
0 = <userdata>
OnSynchronize = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:344
Loaded = true
KeyParent = <unnamed> {
}
AchievementNPCNames = <table> {
}
RangeRingTargetOnHide = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:101
KeyParentOnSizeChanged = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:81
Paint = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:163
OnShow = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMapTemplate.lua:65
KeyPaint = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:54
ToggleOnEnter = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:115
OnUnregister = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMapTemplate.lua:111
ToggleSetChecked = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:130
RangeRingSetEnabled = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:327
Registered = true
WORLD_MAP_UPDATE = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMapTemplate.lua:61
RangeRingSetTarget = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:91
KeyValidateSize = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:71
RangeRingPaint = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:106
RangeRingTargetOnShow = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:97
KeyOnSizeChanged = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:86
super = <table> {
}
Toggle = <unnamed> {
}
OnDisable = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:179
ToggleOnLeave = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:120
RangeRing = <unnamed> {
}
OnMapUpdate = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMapTemplate.lua:74
KeyMinScale = 0.5
OnEnable = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:174
Name = "WorldMap"
Config = _NPCScanOverlayModuleWorldMap {
}
KeyOnEnter = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:21
ToggleOnClick = <function> defined @Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules\WorldMap.lua:124
KeyMaxSize = 0.33333333333333
OnUnload = <functio
AddOns:
Swatter, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
NPCScan, v5.0.0.5
NPCScanOverlay, v5.0.0.3
ACP, v3.4.3
AMR, v1.0.0.0
ArkInventory, v30328
ArkInventoryRules, v
AucAdvanced, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucFilterBasic, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucFilterOutlier, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucMatchUndercut, v5.17.5413.5364(5.17/embedded)
AucStatHistogram, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucStatiLevel, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucStatPurchased, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucStatSales, v5.17.5413.5376(5.17/embedded)
AucStatSimple, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucStatStdDev, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucStatWOWEcon, v5.17.5413.5323(5.17/embedded)
AucUtilAHWindowControl, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucUtilAppraiser, v5.17.5413.5393(5.17/embedded)
AucUtilAskPrice, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucUtilAutoMagic, v5.17.5413.5392(5.17/embedded)
AucUtilCompactUI, v5.17.5413.5400(5.17/embedded)
AucUtilEasyBuyout, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucUtilFixAH, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
AucUtilItemSuggest, v5.17.5413.5365(5.17/embedded)
AucUtilPriceLevel, v5.17.5413.5365(5.17/embedded)
AucUtilScanButton, v5.17.5413.5403(5.17/embedded)
AucUtilScanFinish, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucUtilScanProgress, v5.17.5413.4979(5.17/embedded)
AucUtilScanStart, v5.17.5413.5347(5.17/embedded)
AucUtilSearchUI, v5.17.5413.5373(5.17/embedded)
AucUtilSimpleAuction, v5.17.5413.5388(5.17/embedded)
AucUtilVendMarkup, v5.17.5413.4828(5.17/embedded)
Babylonian, v5.1.DEV.332(/embedded)
Bartender4, v4.5.9
BeanCounter, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
BittensSpellFlashLibrary, v4.11.0
Carbonite, v5.3.0 alpha 1
CarboniteInfo, v1.0
CarboniteNodes, v1.02
CarboniteNotes, v1.0
CarboniteQuests, v1.0
Configator, v5.1.DEV.344(/embedded)
DBMCore, v
DebugLib, v5.1.DEV.337(/embedded)
GearScore, v5.2.0
GoGoMount, v5.3.1
HandyNotes, v1.2.0
LibExtraTip, v5.12.DEV.350(/embedded)
MogIt, v3.1.3
MoveAnything, v13.5.1
Omen, v3.1.8
OmniCC, v5.3.0
PetBattleQualityGlow, v1.0.3
Postal, v3.5.1
Quartz, v3.1.2
RaidChecklist, v5.2.0.0
SatrinaBuffFrame, v3.2
SexyMap, v2.4.7
SilverDragon, vv3.0.6
SlideBar, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
SpellFlash, v6.7.1
SpellFlashCore, v2.0.3
Stubby, v5.17.5413 (NeedyNoddy)
TipHelper, v5.12.DEV.351(/embedded)
BlizRuntimeLib_enUS v5.3.0.50300 <us>
(ck=923)
 
05-25-13, 08:04 AM   #10
JimJoBlue
An Onyxian Warder
 
JimJoBlue's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2012
Posts: 362
Mythandral, How do you expect to get noticed if you just put your bug report in a random thread that has nothing to do with the bug you have reported?

Next time, try this. Start a new thread and post some information on it too.... e.g, what you was doing at the time you got the error, live/beta version.

I don't know about the release version, but on the beta version this is fixed.. If you are actually using the beta version and not the live version (this is the live version section of the forum) there is a fix.
inside the carbonite folder is an "extra" folder

copy the carbonite.lua from Interface\AddOns\Carbonite\Extra\NPCScan Overlay
and paste it \Interface\AddOns\_NPCScan.Overlay\Modules

Like I said though, this works for the beta.. not sure about the release version.
__________________
I still say a church steeple with a lightning rod on top shows a lack of confidence. Doug McLeod


 
05-25-13, 10:11 AM   #11
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
He's using beta.. it says Carbonite 5.3.0 in the list of loaded addons so what you told him is correct
 
05-25-13, 10:21 AM   #12
Mythandral
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Dec 2012
Posts: 11
hrmm

kewl, thanks for the info .. my apologies, I saw the subject line, the fact it was in the top 3 of threads and most of the subject matter figured i'd piggy back on the "error" thing. ^5'z
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » ERRORS GALORE with todays update!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off