Quantcast
Gatherer Database? - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
12-21-10, 05:09 AM   #1
Tubben
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Gatherer Database?

Hello.

I hope i just do something wrong. Before Cataclysm i was able to open Carbonite Options, go to guide and the import the Gatherer database.

After this i would see the Gatherer nodes on the Carbonite minimap. I could the go to route/current gather locations to get an route of nodes.

After Cataclys i have an large Gatherer database, and on the normal map i DO see the nodes. On the Carbonite minimap i dont.

I can also only import Carbonite and Cartographer Nodes, but NOT the Gatherer nodes.

Speaking about the new zones.

Can someone lighten me up a bit ?

Thanks alot.

Tubben
 
12-23-10, 12:05 PM   #2
Tubben
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
No one knows? ;-/
 
12-27-10, 01:24 AM   #3
Sythalin
Curse staff
 
Sythalin's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2006
Posts: 680
Originally Posted by Tubben View Post
No one knows? ;-/
I've never seen an option for importing Gatherer node locations. I think you may be mistaken Gatherer for another addon, or had Gatherer on the whole time and didn't realize it.
 
01-03-11, 08:03 AM   #4
Chrysm
A Kobold Labourer
 
Chrysm's Avatar
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
I thought I saw that option a long time ago in the early releases but, I'm usually wrong

I was using Gathermate I believe (the one where you can download the separate db) and the icons will come in semi-transparent. So, as you mine or herb, Carbonite will become populated. Either that or wait until Carbonite Nodes is updated.

Last edited by Chrysm : 01-03-11 at 08:08 AM.
 
01-04-11, 12:55 AM   #5
smedeley
An Aku'mai Servant
 
smedeley's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2009
Posts: 30
You're thinking of the import feature for Cartographer Bookmarks/Notes. I haven't used Cartographer before so I don't know if it records resource nodes. There is also an import feature for Carbonite Data also, this latter one is the one that imports resource nodes, but only from Carbonite data, if I recall correctly.

Right now, just started actually, I use Gatherer along with Carbonite. If carbonite doesn't show enough nodes for me to make good routes, I toggle on Gatherer in that area and go mining, which slowly populates any missing nodes Carbonite has.

Keep in mind, a lot of node locations in Kalimdor and Eastern Kingdom changed with Cataclysm, which is why some areas are void now of node data in Carbonite.

Last edited by smedeley : 01-04-11 at 01:00 AM.
 
01-04-11, 01:13 AM   #6
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
The only addon node import we had was for Cartographer nodes and I removed that in 4.033, since the code is very old.

4.033 added 7000 herb, 5000 mining, 2100 artifact and 36 gas nodes to Carbonite Nodes.
__________________
faatal
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Gatherer Database?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off