Quantcast
Carbonite dropping fps while in cata dungeons - Page 2 - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
01-06-11, 07:02 PM   #21
Antelope
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Originally Posted by Yelina View Post
Isn't it much more simple to just delete all the carbonite folders from your addon folder.
And after that install the folders from the latest version of Carbonite.
Then you don't need to search for a typo in a file
I do that every time I update carbonite. I just want this to work in Blackwing Descent... does anyone have carbonite running LUA error free in that raid zone?
 
01-08-11, 11:08 AM   #22
Tubben
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Originally Posted by Antelope View Post
I do that every time I update carbonite. I just want this to work in Blackwing Descent... does anyone have carbonite running LUA error free in that raid zone?
I have to disable Carbonite in Blackwing Descent also.

My FPS drops to ~10 with Carbonite.
 
01-08-11, 07:49 PM   #23
Wyldhunt
A Fallenroot Satyr
Join Date: Dec 2010
Posts: 21
I've not run BD yet.
If you're getting a ton of LUA errors, the best way to help would probably be to report the error that you're getting. Copy/Paste it in to this thread so that they have some clue to work from.
 
01-08-11, 08:32 PM   #24
Antelope
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Originally Posted by Wyldhunt View Post
I've not run BD yet.
If you're getting a ton of LUA errors, the best way to help would probably be to report the error that you're getting. Copy/Paste it in to this thread so that they have some clue to work from.
Please refer to the first page of thread, someone posted the error I'm pretty sure everyone else is getting. Not to mention this was a known problem with Stonecore and that got fixed.

Just for fun, get in a raid and step in BD, I'm pretty sure if your lua errors are set to be shown you will get thousands of them stacking and your frame rate will drop, if you aren't set to see lua errors then you will just notice the dramatic drop in your frame rate. (You can turn on lua errors in the interface options someplace.)
 
01-10-11, 01:12 AM   #25
Wyldhunt
A Fallenroot Satyr
Join Date: Dec 2010
Posts: 21
The reason I mentioned it was because the error posted on the first page was marked as fixed, followed by some people reporting that it was working for them.
That leads me to think that there may be a similar issue on a different line of code causing a similar issue in different areas than the one that was fixed.

Mostly, I just wanted to make sure that the error was the exact same error and it's not reporting a different line number now.

If it is the exact same error that you're getting, then I guess there's still something else broken.
 
01-11-11, 12:44 PM   #26
Nensec
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
Location: Blackwing Descent

Code:
Message: Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:4035: attempt to compare number with nil
Time: 01/11/11 19:43:47
Count: 3534
Stack: Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:4035: in function `IBGM'
Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:23290: in function <Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:23186>

Locals: self = <table> {
 PlX = 0
 LTF = NxMapTip {
 }
 WMFS = 0.57300001382828
 MIMZ = <table> {
 }
 MiF = <table> {
 }
 MMMN = "Interface\Buttons\White8x8"
 MMFS = 0.9668040717431
 MLY = 0
 ToB = <table> {
 }
 CWUON = 1
 ScW = 0.92823055071409
 MMCD = 4
 MDF = <table> {
 }
 CMBG = false
 BAF = 0.30000048932501
 PlF = <unnamed> {
 }
 UTD1 = 0
 EfS = 0.64999997615814
 MMSC = <table> {
 }
 TETA = false
 BAF1 = 1
 BGGB = true
 ArP = 1
 PSX = 1.8933184957132
 MaI3 = 1
 MMGUD = 1
 IcF = <table> {
 }
 CWUMI = 12190
 MMAN = "Interface\Minimap\MinimapArrow"
 MPXD = 1.8933184957132
 ShU = false
 Con = 2
 TFS2 = <table> {
 }
 BaS = 1
 MMAF = <table> {
 }
 MPYD = 1.4239239972085
 KiS = false
 Zon = 0
 TSF = <unnamed> {
 }
 BGIM = <table> {
 }
 Men = <table> {
 }
 WoA = 0
 Sca = 1.0773185597379
 MISH = <table> {
 }
 H = 141
 MMZT = 0
 MMS1 = 1.0773185597379
 MoE = true
 W = 150
 MMOF = <table> {
 }
 NWU = false
 DRS = 1
 MoD = 180
 TrP1 = "Qlan"
 Tra1 = <table> {
 }
 BASO = <table> {
 }
 TrM = <table> {
 }
 IcS = 1
 MPY = 1.4239239972085
 MMGI = true
 BGIN = 0
 Si1 = 1.153846196169
 TNUI = 1
 Win1 = <table> {
 }
 DPS1 = 1
 GIMIFN = <table> {
 }
 TeF = <unnamed> {
 }
 ArS = 0.08
 MIPF = <table> {
 }
 MaI = 12190
 DZS = 1
 PIM = <table> {
 }
 GIM = <table> {
 }
 WoH = <table> {
 }
 DPS = 1
 MDO = <table> {
 }
 GIMITI = <table> {
 }
 MaW = 361.32909230451
 LCT = 0
 MMO1 = true
 StS = 1
 Lev = 38
 WMFMI = 2005
 TrP = <table> {
 }
 WMFP = WorldMapFrame {
 }
 RMI = 12190
 WHTS = "Eastern Kingdoms, Burning Steppes (49-52)
"
 VSD = <table> {
 }
 TrD = false
 Ind1 = 1
 MMZC = false
 Tic = 95202
 Scr2 = false
 MiB = 6
 PlD = 311.17495279368
 BaA = 0.30000048932501
 PRZX = 0
 Tar = <table> {
 }
 SDW = 0.92823055071409
 BAT = 0.30000048932501
 PRZY = 0
 MaH = 134.82855554535
 InI = 12190
 WHC = <table> {
 }
 TiF1 = <table> {
 }
 Gui = <table> {
 }
 INIF = <table> {
 }
 GOp = <table> {
 }
 MPX = 1.8933184957132
 LTFS = <table> {
 }
 MLX = 0
 StT = 0
 LOp = <table> {
 }
 UTD = 0
 PSCT = 840169.393
 MISM = <table> {
 }
 ISF1 = <table> {
 }
 Dat = <table> {
 }
 ScD = 1.0773185597379
 MISW = <table> {
 }
 MMM = <table> {
 }
 PaX = 0
 TiH = 0
 MMAD = 0
 MMS = <table> {
 }
 PSY = 1.4239239972085
 CuO = <table> {
 }
 CuO1 = false
 DAS = 0.1
 PlY = 0
 CoF = <table> {
 }
 Frm = <unnamed> {
 }
 MaS = 0.10751682232913
 PlS = 0
 PLD = 311.17495279368
 INS = 1
}
maI = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to compare number with nil"
 
01-18-11, 11:38 AM   #27
Nensec
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
bumpitybump
 
01-26-11, 01:51 PM   #28
Nensec
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
issue has not been solved in latest update
 
01-26-11, 02:50 PM   #29
Antelope
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
I have given up on looking for any type of solution to this, even though there was just an update, this problem has remained untouched or looked at (I'm making that assumption based on the lack of replies from moderators on any of these fps topics). The most frustrating part of all this was that it got fixed for stonecore, but BWD has been overlooked, and it was due to a simple typo. Even requests to get that typo so we could fix it on our own has been ignored.

I donated to this project way back and I even donated $5 to the author again to try and get into the "member forum" and my application to get into those forums has yet to be replied to, I guess $5 wasn't enough to get into that area (that was around two weeks ago). In the meantime I'm slowly replacing everything carbonite does with other addons. It was a good run while it lasted.

I have donated to addons before with remarkable outcomes, authors were supportive and appreciative. This donation has gone unnoticed and unappreciated, and will be the last.
 
01-27-11, 04:33 PM   #30
Nensec
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
This topic is to request a fix for a bug, not to whine about it not getting fixed.
so please dont.
 
01-27-11, 04:49 PM   #31
Haavok
A Rage Talon Dragon Guard
 
Haavok's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2009
Posts: 336
Is this problem only happening in Blackwing Descent?
__________________
-Haavok
 
01-28-11, 07:09 AM   #32
Antelope
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Originally Posted by Haavok View Post
Is this problem only happening in Blackwing Descent?
Affirmative.
 
01-28-11, 11:10 AM   #33
Haavok
A Rage Talon Dragon Guard
 
Haavok's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2009
Posts: 336
Originally Posted by Antelope View Post
Affirmative.
I will make it my mission to get this fixed in our next release.
__________________
-Haavok
 
01-28-11, 12:18 PM   #34
Antelope
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Originally Posted by Haavok View Post
I will make it my mission to get this fixed in our next release.
This is fantastic news. Thanks so much.
<----- me doing happy dance
 
01-28-11, 05:34 PM   #35
Nensec
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2010
Posts: 14
Originally Posted by Haavok View Post
I will make it my mission to get this fixed in our next release.
<3 <3 <3 <3 <3 <3
 
02-04-11, 06:02 PM   #36
densnugnu
A Kobold Labourer
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
can confirm this also happens in dire maul - when i hunt for archeology places and get the DM dig site my frames drops to 2-6FPS untill im in broken commons in dire maul aka the dig site.
 
02-06-11, 04:18 AM   #37
Tubben
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Originally Posted by densnugnu View Post
can confirm this also happens in dire maul - when i hunt for archeology places and get the DM dig site my frames drops to 2-6FPS untill im in broken commons in dire maul aka the dig site.
My Wife was in DM a few days ago without any problems. Maybe you can post the error message.
 
03-05-11, 08:10 AM   #38
gt.hu
A Kobold Labourer
 
gt.hu's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Arrow Endless loop.

I had/have this problem in all raid instances. Not just in Cata. If I log in with Carbonite, join to raid group, enter instance, its fine. The errorspam coming when I have to reload ui or re-login into raid instance with Carbonite on. Re-login/reload ui I have to for various reasons (addon switch, disconnect, flush cache, screen freeze, crash, etc.).

In wotlk, there was chance for endless loop of errors, but in cataclysm, its almost guaranteed after first reload. Since I usually don't plan the reload (when crashing/disconnecting/freezing in middle of fight), I can't really have time to copy error. I just disable carbonite (with addon control panel), and reload manually, which I have to anyway, because of my healing addon frames (if you log into combat, your frame is visible only, but after /reloadui, others will be visible again. its not addon dependent and very frustrating for all healers.)

On next raid, I'll try to proc the error by manually reloading on trash or before boss fights. I'll post message and how many reloads I did for error.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Carbonite dropping fps while in cata dungeons

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off