Quantcast Frame stuttering while moving in 8.1 vs 8.0 - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
01-07-19, 03:06 PM   #1
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 777
Question Frame stuttering while moving in 8.1 vs 8.0

In addon im developing i saw frame stuttering after 8.1 release so i made test. Wrote simple addon and tested it in 8.1 and 8.0.

Here u can see the difference: https://imgur.com/a/vg4X4y1 (top image 8.1 vs 8.0 bottom)

So what did changed in 8.1? Can i do something to make frame moving in 8.1 as smooth as in 8.0?
Or Blizz changed something and i cant do anything about it?

Addon source:

Code:
local f = CreateFrame("Frame","AnimationByOnUpdate",UIParent)
f:SetSize(64,64)
local texture = f:CreateTexture(nil,"ARTWORK")
texture:SetAllPoints(true)
texture:SetTexture("Interface\\Icons\\INV_Misc_QuestionMark")

f.xpos = 0
f.xoffset = -300
f.speed = 0.01 -- 2=faster, 0.5=slower

local function translate(self,elapsed)
  self.xpos = self.xpos + (self.xoffset*self.speed*elapsed)
  self:SetPoint("CENTER",self.xpos,0)
  if self.xpos < self.xoffset then
    self:SetPoint("CENTER",self.xoffset,0)
    self:SetScript("OnUpdate",nil)
  end
end

f:SetScript("OnUpdate",translate)

Last edited by ircdirk : 01-07-19 at 03:11 PM.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Frame stuttering while moving in 8.1 vs 8.0

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off