Quantcast
Carbonite 4.1 Beta 1 Released (OLD) - Page 3 - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
05-01-11, 07:30 AM   #41
cbcatanz
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Originally Posted by tinyu View Post
does Setting the "Map Minimap" option "Minimap herb/ore dot glow delay (0 is off)" solve the issue?
Nope. Still having FPS issues.
 
05-02-11, 12:07 PM   #42
NomiWindhorn
A Kobold Labourer
 
NomiWindhorn's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Glad!!

I've used Carbonite since I started playing WoW several years ago, and was disappointed when Blizzard changed the rules, as I know now people aren't supporting the authors as they should.

I am very glad it's now added to Curse Client, as I was having a lot of trouble introducing Carbonite to my friends. Mostly cause they had trouble finding the right way to install it. Not everyone is an old computer and gaming geek like me

Anyway, the small glitches (blinking icons and such) are easy enough to handle, and I look forward to this being taken out of beta and released in the client...
Thank you all for the work you do, and know we love you!!
 
05-04-11, 09:38 PM   #43
chococat
A Deviate Faerie Dragon
 
chococat's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 11
whooot

thank you guys so much for all your hard work!!
i am very grateful for having such an awesome addon
(and quick updates too!)
;D
keep up the awesomeness~
 
05-05-11, 11:18 PM   #44
logaholic
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2010
Posts: 21
since blizz did something today (thur), that made people download more patch's or what not. The target and target's target, will not even load using either the non-beta or beta version.
 
05-06-11, 12:59 AM   #45
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,351
Originally Posted by logaholic View Post
since blizz did something today (thur), that made people download more patch's or what not. The target and target's target, will not even load using either the non-beta or beta version.
Of what, if I may ask? Carbonite doesn't do anything with unit frames, which is what I'm assuming you are posting about.
 
05-06-11, 03:38 AM   #46
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 838
Hmm it seems to be taking awhile for Carbonite to get updated (besides the beta) this could mean a few things...

1) they are having a few issues IRL
2) they ran into a bug thats causing major problems for them
3) they are making some massive changes
4) they are completly rewritting Carbonite

what ever the reason im sure when Carbonite is updated it going to be amazing until then people are just going to have to make do.
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
 
05-06-11, 07:33 AM   #47
matrix6977
A Kobold Labourer
 
matrix6977's Avatar
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Carbonite 4.1 Beta 1

I just donated $20... hopefully that helps...

I would really hate to see this addon get scrapped for no reason...
__________________
 
05-08-11, 02:19 AM   #48
Paprika
A Black Drake
Join Date: Sep 2008
Posts: 86
Originally Posted by tinyu View Post
Hmm it seems to be taking awhile for Carbonite to get updated (besides the beta) this could mean a few things...

1) they are having a few issues IRL
2) they ran into a bug thats causing major problems for them
3) they are making some massive changes
4) they are completly rewritting Carbonite


what ever the reason im sure when Carbonite is updated it going to be amazing until then people are just going to have to make do.
5) they don't care and don't have the time to fix Carbonite's issues because RL is more important
I think this is the correct answer.

Last edited by voodoodad : 05-08-11 at 04:45 PM. Reason: Edited to clarify who actually said what. If you must troll, don't make it appear as if it's someone else's doing.
 
05-08-11, 02:12 PM   #49
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 838
dont make it look as if i said that.
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
 
05-08-11, 02:13 PM   #50
shadow78
A Cliff Giant
Join Date: Oct 2010
Posts: 77
Originally Posted by Paprika View Post
I think this is the correct answer.
they post on forum's .. so they care.. they are just busy with RL.. ever think they got kid's to look after..
 
05-08-11, 02:16 PM   #51
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 838
the delay could also be due to the code itself, if anyone has ever looked at the Carbonite code it is VERY messy (im sure it makes scence to the devs), imho it does need a rewrite so that its easier to read then maybe the carbonite community can help.
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
 
05-08-11, 04:46 PM   #52
voodoodad
Large, Friendly Letters!
 
voodoodad's Avatar
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,632
Originally Posted by Paprika View Post
5) they don't care and don't have the time to fix Carbonite's issues because RL is more important
I think this is the correct answer.
Originally Posted by tinyu View Post
dont make it look as if i said that.
Fixed to make things clearer.
__________________

~ no need to make the message completely obnoxious - Cairenn
 
05-09-11, 07:55 PM   #53
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
Originally Posted by sheriffia View Post
Dear authors, thank You very much for the update!
There was a problem with Russian locale, but solution is found. In Localization.lua the line 1826:

Code:
["Ruins of Gilneas City"] = "\208\160\209\131\208\184\208\189\209\139 \208\147\208\184\208\187\208\189\208\181\208\176\209\129\208\1762",
must be replaced by
Code:
["Ruins of Gilneas City"] = "Гилнеас22",
Just in case You'd like to fix it in future update
Thanks, I made the change.
__________________
faatal
 
05-09-11, 11:17 PM   #54
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
Originally Posted by tinyu View Post
what ever the reason im sure when Carbonite is updated it going to be amazing until then people are just going to have to make do.
I was busting my butt the last few weeks trying to hit a deadline for my next iOS game. It was submitted Friday morning and the lite version Sunday. Next is finishing the Mac version, but I used today to get Carbonite 4.1 out. It seems to be working fine for me.
__________________
faatal
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Carbonite 4.1 Beta 1 Released (OLD)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off