Quantcast
When will Carbonite work with the new patch? - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
08-04-09, 07:36 PM   #1
uclabruins211
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
When will Carbonite work with the new patch?

Ok so carbonite doesnt work with the new patch i tried deleting and then downloading and copying in the add on folder and it still doesnt work. When will the new carbonite come out to work with the new patch? Thanks.
 
08-04-09, 07:38 PM   #2
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
It works now and has worked since the servers came up.
 
08-04-09, 07:39 PM   #3
uclabruins211
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
not working for me..am i missing something??? i got to carboniteaddon.com and download it from the download page and it wont work. I am not the only one having this problem though i have talked to others in game
 
08-04-09, 07:46 PM   #4
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Try from here, http://www.wowinterface.com/download...Carbonite.html. this is the page that Carboniteaddon.com points too anyways.
 
08-04-09, 07:56 PM   #5
Donnerwucht
A Kobold Labourer
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Carbonite v3.201 does not work with the new patch 3.2 for me either. I'm using Mac OS X 10.5.7.

It was working fine until the patch activated today. Any help?

Thanks.
 
08-04-09, 07:58 PM   #6
Xophod
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Cool Mine's Broke too

Yep, mine's not working either. I'm sure they'll fix it soon.
 
08-04-09, 07:59 PM   #7
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Another thing to make sure of....the box "Load out of date addons" that you see at the top of the addon screen (button on the bottom left of the character select screen) must be checked.
 
08-04-09, 08:01 PM   #8
Xophod
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Checked
 
08-04-09, 08:04 PM   #9
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Originally Posted by Xophod View Post
Checked
I'm guessing that means your copy works now?

*crosses fingers*
 
08-04-09, 08:06 PM   #10
Xophod
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Talking

all better, did some removing of real old stuff i had and redid the carbonite again and its better. thanks carbonite gurus.
 
08-04-09, 08:07 PM   #11
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Glad to hear it
 
08-04-09, 08:49 PM   #12
roglof
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2008
Posts: 6
Well other than the bug that you cannot abandon quests, carbonite "works" with new patch, but it does not appear to have any of the new argent tourney quests, and I thought these were supposed to be in there.
 
08-04-09, 09:18 PM   #13
Scastanedo
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Help

Hi,

My carbonite 3.201 dosent works. "Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:21268: attempt to index field 'GOp' (a nil value)"

thanks for help...
 
08-04-09, 09:19 PM   #14
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Originally Posted by Scastanedo View Post
Hi,

My carbonite 3.201 dosent works. "Interface\AddOns\Carbonite\Carbonite.lua:21268: attempt to index field 'GOp' (a nil value)"

thanks for help...
Where did you download it from and what WoW ver? Any visual problems, features not working?
 
08-04-09, 09:25 PM   #15
Scastanedo
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Help

download carbonite from this official page and WOW the ver. is 3.2.0.10192 and this error presents when i move the cursor.

thanks...
 
08-04-09, 09:31 PM   #16
Vis
A Pyroguard Emberseer
 
Vis's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,821
Originally Posted by Scastanedo View Post
download carbonite from this official page and WOW the ver. is 3.2.0.10192 and this error presents when i move the cursor.

thanks...
Unfortunately, I don't know code very well at all and you are the first to post an actual Carb error message like this tonight that I have seen.
My initial thoughts are to rename your WTF and Interface folders and reinstall a brand spanking new copy of Carb. Then log in and see if it works..making sure to re tick the "load out of date addons" box. If you still get the error message with only Carb running fresh and clean, then it's something the Authors will have to look into.
 
08-04-09, 09:57 PM   #17
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
Originally Posted by roglof View Post
Well other than the bug that you cannot abandon quests, carbonite "works" with new patch, but it does not appear to have any of the new argent tourney quests, and I thought these were supposed to be in there.
Abandon works from the watch list menu when you right click a tracking button, but not from the quest window.

For next version:
Fixed "Abandon" in Quest Window not showing the dialog box.


We have no data currently for the new quests, when we and others have done them, we will add the data.
__________________
faatal
 
08-04-09, 10:17 PM   #18
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
Originally Posted by Scastanedo View Post
download carbonite from this official page and WOW the ver. is 3.2.0.10192 and this error presents when i move the cursor.
I can see no way for that error to happen. It is in code that is called when your party updates. The missing value is a commonly used value that is set during addon initialization, which should mean you would see the error instantly on entering the world.
__________________
faatal
 
08-04-09, 10:29 PM   #19
bouncefx
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2009
Posts: 6
Can anyone tell me why my carbonite is completely not working?
I downloaded the latest carbonite and ran wow and i have no carbonite interface at all, and i can't even enable it through the addons menu in wow, it just doesnt show up.

Am i the only one with this problem? Can someone help me? I've become totally reliant on carbonite and i need it bad!
 
08-04-09, 10:32 PM   #20
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,495
what you are describing is the classic case of the multiple addon folder or the copying of the extracted folder and not the folder within it.


Browse to your World of Warcraft folder and open up interface then addons. You should then see a list of addons with Carbonite being one of them.

If it doesn't say Carbonite exactly then it sounds like you need to open that folder up to see the true Carbonite folder.
__________________
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » When will Carbonite work with the new patch?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off