Quantcast
4.3 is going live today - Page 2 - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
11-29-11, 11:00 PM   #21
KrysEmlyn
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2011
Posts: 28
Originally Posted by ZackZero View Post
After applying that fix, the sole issue remaining (that I can see) is minimap NPC/node/player "dots" not displaying correctly. A sample image is attached.
You can fix the issue with the "blips" by setting the "Minimap Herb/Ore Dot Glow Delay" to "0". You'll get the default Blizzard minimap "blips" but at least they won't be distorted like that. Looks like something changed in the way the image UV mapping coordinates are handled between the last patch and this one in Blizzard's code.

-Krys
 
11-29-11, 11:21 PM   #22
DJ Particle
A Wyrmkin Dreamwalker
 
DJ Particle's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 52
Originally Posted by KrysEmlyn View Post
You can fix the issue with the "blips" by setting the "Minimap Herb/Ore Dot Glow Delay" to "0".
How? I can see where that phrase is in the code, but I don't see where to set it.

{N="Minimap herb/ore dot glow delay (0 is off)",V="MapMMNodeGD",VF="NXCmdMMChange"}

Where do I put the "0"?
 
11-30-11, 12:23 AM   #23
brentzig
A Kobold Labourer
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Originally Posted by DJ Particle View Post
How? I can see where that phrase is in the code, but I don't see where to set it.

{N="Minimap herb/ore dot glow delay (0 is off)",V="MapMMNodeGD",VF="NXCmdMMChange"}

Where do I put the "0"?
This is an in-game option. Go to options, minimap, and it's the 6th option from the top. Left click it and a window pops up, just type in 0 and hit ok.

Last edited by brentzig : 11-30-11 at 12:26 AM.
 
11-30-11, 12:37 AM   #24
DJ Particle
A Wyrmkin Dreamwalker
 
DJ Particle's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 52
Originally Posted by brentzig View Post
This is an in-game option. Go to options, minimap, and it's the 6th option from the top. Left click it and a window pops up, just type in 0 and hit ok.
Got it! Thanks!
 
11-30-11, 02:17 AM   #25
KrysEmlyn
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2011
Posts: 28
Originally Posted by brentzig View Post
This is an in-game option. Go to options, minimap, and it's the 6th option from the top. Left click it and a window pops up, just type in 0 and hit ok.
Sorry, I should have mentioned that it was an ingame setting. My bad

-Krys
 
11-30-11, 05:59 AM   #26
xromania™
A Frostmaul Preserver
 
xromania™'s Avatar
Join Date: Jun 2008
Posts: 284
so is updated or not? i cant play without this scalable /movable map, only carb can do this, right?
__________________
*sry my english
http://eu.battle.net/wow/en/characte...romania/simple

Last edited by xromania™ : 11-30-11 at 06:01 AM.
 
11-30-11, 07:35 AM   #27
Masmagnus
A Kobold Labourer
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Cant find the line 26200

Where is the line 26200 to replace with
In file <Game_Dir>\Interface\Addons\Carbonite\Carbonite.lua
line 26200: for n=1,MAX_BATTLEFIELD_QUEUES do

I opend it with notepad but I cant find where to put it in

Thx for the help
 
11-30-11, 08:10 AM   #28
Paeura
A Deviate Faerie Dragon
 
Paeura's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Would be nice if a dev or admin for carbonite would respond with something.....
__________________

Legacy of the Sword
 
11-30-11, 08:24 AM   #29
mserica
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
I would use Notepad ++ to edit this file. Then just go down to line 26200 and replace! Fixed my low fps issues!

Originally Posted by Masmagnus View Post
Where is the line 26200 to replace with
In file <Game_Dir>\Interface\Addons\Carbonite\Carbonite.lua
line 26200: for n=1,MAX_BATTLEFIELD_QUEUES do

I opend it with notepad but I cant find where to put it in

Thx for the help
 
11-30-11, 09:31 AM   #30
Cobaltius
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Originally Posted by tsod View Post
Hey guys,

I found a temporary fix to the LUA errors since 4.3 went live.

Please refer to my post here
This worked for my FPS problem, I was getting 7-8fps, and after the LUA edit am back up to 50+ however for some reason the little round mini-map is low res or perhaps low detailed.

Guess I will have to wait for and official release to get that fixed.

Last edited by Cobaltius : 11-30-11 at 10:00 AM.
 
11-30-11, 05:44 PM   #31
ZackZero
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Originally Posted by Cobaltius View Post
This worked for my FPS problem, I was getting 7-8fps, and after the LUA edit am back up to 50+ however for some reason the little round mini-map is low res or perhaps low detailed.

Guess I will have to wait for and official release to get that fixed.
Actually, refer above. It was pointed out that there's an in-game Carbonite setting that can be adjusted to compensate for that.
 
11-30-11, 08:23 PM   #32
hemiman
A Kobold Labourer
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Both fixes worked fine for me, also used Notepad++ to edit file.

Thanks for the info...really like this app!!!
 
11-30-11, 10:20 PM   #33
Nisou
An Aku'mai Servant
Join Date: Feb 2010
Posts: 39
Originally Posted by tsod View Post
Hey guys,

I found a temporary fix to the LUA errors since 4.3 went live.

Please refer to my post here
This also solved my slow framerate issue. Thanks!
__________________
The Draenei Covenant
 
12-02-11, 11:01 AM   #34
atlasfos
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2011
Posts: 4
The new 4.3 patch just came out yesterday and i have noticed that with carbonite, it will not show all the zones of azeroth unless you have JUST gone through it or are in it at the time. i always noticed it did that in the minimap, however it is doing it on the main map as well. ANY suggestions on how to fix this would be GREATLY appreciated! THANKS
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » 4.3 is going live today

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off