Quantcast
Clique feature request - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-05-10, 10:15 AM   #1
Virion
A Defias Bandit
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Clique feature request

I like clique a lot. I don't use it as much as I'd like though, because I haven't been able to make it do everything I want. The following features would be of immense benefit:

variable bindings based on one or more of: target/focus/target of target/target of focus/party/raid/player role/class. If this was only doable via minor plug in lua scripts that'd be ok, as long as you can plug them in via the game interface rather than editing files.
  Reply With Quote
11-06-10, 03:27 AM   #2
Cladhaire
Salad!
 
Cladhaire's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,935
It's really unclear what you actually want, but if you want different Clique bindings to apply based on what unit is actually being shown by a frame, this cannot be done. In the future, I plan to make it possible to create custom frame sets which can then be used to restrict certain bindings to certain frames. If you have separate unit frames for each of these, then this would probably serve that purpose.

But again, there is absolutely no general way for any addon even like Clique to change the bindings that are active based on what unit you are clicking on.

It would be useful if you could actually list what you want to do, rather than just a list of conditions. What do you actually want to accomplish? Be explicit.
__________________
"There's only one thing that I know how to do well and I've often been told that you only can do what you know how to do well, and that's be you-- be what you're like-- be like yourself. And so I'm having a wonderful time, but I'd rather be whistling in the dark..."
  Reply With Quote
11-06-10, 07:51 AM   #3
Coote
A Scalebane Royal Guard
 
Coote's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2007
Posts: 440
What he seems to be asking is for binds to react differently based on what frame the mouse is over at the time the bind is used. I know it won't work by class, and possibly not by role, but if target/player/raid frames have their own different framenames, then it could be possible to filter by that.


Example: Mouse1 is bound to, say, 3 abilities. 1 for Player frame, 1 for, Target frame, and one for Party frame.

What it seems like he's asking though, for is frame sets, as you're planning on.
__________________

"This is the fifteen-thousandth four hundredth and ninety-eighth occurence".
  Reply With Quote
11-06-10, 08:41 AM   #4
Cladhaire
Salad!
 
Cladhaire's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,935
Thanks for the translation =)
__________________
"There's only one thing that I know how to do well and I've often been told that you only can do what you know how to do well, and that's be you-- be what you're like-- be like yourself. And so I'm having a wonderful time, but I'd rather be whistling in the dark..."
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Cladhaire's Mods » Clique feature request

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off