Quantcast
xCT problem - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-12-14, 10:15 AM   #1
Mirrikh
A Flamescale Wyrmkin
 
Mirrikh's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Sep 2011
Posts: 111
xCT problem

So, I'm not getting an error, but for some reason my damage taken/healing text aren't showing up, only my damage/healing done is showing up. I've only changed the font and icon size in the config so I'm not quite sure why this would happen. Wondering if anyone has experienced this before or knows a fix.
  Reply With Quote
11-12-14, 10:21 AM   #2
MoonWitch
A Firelord
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 455
Can you pastie the code somewhere? Might help for us to look at it
__________________
  Reply With Quote
11-12-14, 10:27 AM   #3
Mirrikh
A Flamescale Wyrmkin
 
Mirrikh's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Sep 2011
Posts: 111
Here's the config
  Reply With Quote
11-12-14, 12:41 PM   #4
MoonWitch
A Firelord
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 455
Originally Posted by Mirrikh View Post
Here's the config
Thanks Off the top of my head - it's an old version, VE doesn't really spam heal that much. Perhaps the fonts? I'll try to install it with your settings, see what I get.
__________________
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » xCT problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off