Quantcast
$parentDetails error reported in BugSack - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-30-18, 04:41 PM   #1
diveX
A Fallenroot Satyr
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
$parentDetails error reported in BugSack

Hello there,

I don't know whether this is the right forum, but I really need your help to find the root cause (addon) for this problem.

I hope you can help me in a way without having to enable each addon one by one.

The error is the following
Code:
1072x Unknown: Couldn't find relative frame: $parentDetails
!BugGrabber\BugGrabber.lua:578: in function <!BugGrabber\BugGrabber.lua:578>
I searched the "Interface/AddOns" directoy via the following command but wasn't able to get a single result, which would mean (I guess) it isn't even used by a single addon?

grep -rin "parentdetails" .
I really appreciate your help!

best regards
  Reply With Quote
07-30-18, 04:49 PM   #2
Chokobo
A Murloc Raider
Join Date: Jul 2018
Posts: 9
I had a similar issue recently. In my case the error was being caused by using a frame template.

Which you would need to look at (Extact) the blizzard addons to find.

Here is that discussion:
http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=56452
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » $parentDetails error reported in BugSack

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off