Quantcast
WOD/Pre-patch - Page 19 - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
11-18-14, 10:25 PM   #361
eqsanctum
The Great Equalizer
 
eqsanctum's Avatar
Premium Member
Join Date: Apr 2005
Posts: 155
Originally Posted by Ghosthree3 View Post
Uh, so I downloaded the new push and logged in. The map was there but was blinking really rapidly, and after hovering my mouse over it I got disconnected from the server.

I'll admit that scares me a little, I don't want Blizzard to think I'm botting or something.


In all seriousness.. an in game error due to an addon is not going to make blizzard think you are botting. There is nothing in the API ( the way the addons connect to the game ) that will allow an addon developer to let you automate anything. Especially now.
__________________
"I make addons, mods, and interface compilations for options. No matter how good of a game dev you are, you do not know what I like." - EQSanctum
 
11-18-14, 10:42 PM   #362
Ghosthree3
A Wyrmkin Dreamwalker
Join Date: Nov 2014
Posts: 58
Originally Posted by eqsanctum View Post
In all seriousness.. an in game error due to an addon is not going to make blizzard think you are botting. There is nothing in the API ( the way the addons connect to the game ) that will allow an addon developer to let you automate anything. Especially now.
I would generally assume as much, but I have no experience with how WoW mods work behind the scene and the way that it was blinking made me think it was sending a lot of <something> to the server. Faster than any human could. Just didn't want a false positive script flag on my account. I doubt it would happen but all the same.
 
11-19-14, 12:46 AM   #363
[email protected]
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
the reality of it is, botters use outside software that isn't an addon and get away with it everyday. the only real way to catch a botter is through blizzards ability to scan your software in the background (which they do) and check for specific software that flags your account.

Addon glitches happen all the time, even with what you said it's not bot like tendency, which isn't a banable offense either.
 
11-19-14, 06:42 AM   #364
Londroth
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 12
With the most recent Git upload, receiving the following error:

Code:
Carbonite\NxMap.lua:6967: attempt to perform arithmetic on local 'w' (a nil value)
Carbonite\NxMap.lua:6967: in function `ClipMMW'
Carbonite\NxMap.lua:2291: in function `MinimapUpdate'
Carbonite\NxMap.lua:4500: in function `Update'
Carbonite\NxMap.lua:3748: in function <Carbonite\NxMap.lua:3673>

Locals:
self = <table> {
 MiniBlks = 6
 IconScale = 3
 MenuIShowWorld = <table> {
 }
 GIconMenuITogInst = <table> {
 }
 TargetNextUniqueId = 1
 MMScalesC = <table> {
 }
 LOpts = <table> {
 }
 TextFStrs = <table> {
 }
 PlyrLastDir = 290.71871381441
 Scrolling = false
 Menu = <table> {
 }
 EffScale = 0.75
 Zone = 941
 WorldAlpha = 0.083333333333333
 StartupShown = true
 ScaleDraw = 1.3872444185604
 BackgndAlphaFade = 0.4
 MoveLastX = -2463.4927187768
 PlyrDir = 290.71871381441
 PlyrSpeedCalcTime = 428551.704
 MapPosYDraw = -4420.8794794485
 PlyrSpeed = 1568.4085531825
 MapScale = 0.13844754676252
 CurMapBG = false
 PadX = 0
 BGIncNum = 0
 ViewSavedData = <table> {
 }
 MapW = 345.15823364258
 MMGathererUpdateDelay = 1
 MMAddonFrms = <table> {
 }
 LClickTime = 0
 MouseEnabled = true
 ButAutoScaleOn = <table> {
 }
 MapH = 294.47402954102
 MMScales = <table> {
 }
 MMArrowName = ""
 MapPosX = -2415.269241361
 BackgndAlphaTarget = 1
 MapsDrawnOrder = <table> {
 }
 BGGrowBars = true
 ArrowScroll = 0.52
 H = 141
 Tick = 1896
 IconNIFrms = <table> {
 }
 LastDungeonLevel = 0
 BaseScale = 1
 ToolBar = <table> {
 }
 MoveLastY = -4589.1145926191
 MenuIShowHerb = <table> {
 }
 DotPartyScale = 1
 PlyrX = -2463.4927187768
 QuestAlpha = 0.3
 CurWorldUpdateOverlayNum = 8
 MMFScale = 0.92482961237361
 Scale = 1.3872444185604
 Targets = <table> {
 }
 BackgndAlpha = 0.45
 ArrowPulse = 1
 MenuIShowMine = <table> {
 }
 MapId = 941
 MMOwn = true
 MMModels = <table> {
 }
 Size1 = 1
 ShowUnexplored = false
 Arch = <unnamed> {
 }
 PIconMenu = <table> {
 }
 LocTipFrm = NxMapTip {
 }
 IconFrms = <table> {
 }
 StepTime = 0
 PlyrSpeedX = -2463.4927187768
 PlyrFrm = <unnamed> {
 }
 DebugAdjustScale = 0.1
 ScaleDrawW = 0.72085350398291
 IconStaticFrms = <table> {
 }
 UpdateTrackingDelay = 0
 IconNavScale = 1
 MiniFrms = <table> {
 }
 InCombat = false
 Win = <table> {
 }
 InstanceId = false
 RealScale = 1.3872444185604
 Data = <table> {
 }
 WorldHotspotTipStr = "Draenor, |cffffff00Frostfire Ridge (90-92)
"
 TrackDir = false
 MouseIsOver = 138.83231608073
 TrackETA = false
 MMMaskName = "Buttons\White8x8"
 MMZoomChanged = false
 BGIconMenu = <table> {
 }
 CurOverlays = <table> {
 }
 MMScale = 1.3872444185604
 MMZoomType = 1
 LocTipFStrs = <table> {
 }
 TrackPlyrs = <table> {
 }
 Indoors = false
 MapPosY = -4420.8794794485
 TextScFrm = <unnamed> {
 }
 TextFrm = <unnamed> {
 }
 GIconMenuIFindNote = <table> {
 }
 RMapId = 941
 QuestWin = <unnamed> {
 }
 WorldHotspotsCity = <table> {
 }
 Cont = 7
 PlyrY = -4589.1145926191
 Level = 16
 Tracking = <table> {
 }
 Guide = <table> {
 }
 WorldHotspots = <table> {
 }
 CurOverlaysTexFolder = "FrostfireRidge"
 PlyrRZY = 44.878643751144
 W = 150
 CurWorldUpdateMapId = 941
 MapsDrawnFade = <table> {
 }
 DotRaidScale = 1
 ContFrms = <table> {
 }
 PlyrSpeedY = -4589.1145926191
 TileFrms = <table> {
 }
 ScaleW = 0.72085350398291
 UpdateTargetDelay = 0
 CurOpts = <table> {
 }
 MenuIPlyrFollow = <table> {
 }
 TitleH = 0
 MMAlphaDelay = 0
 MMOwnedFrms = <table> {
 }
 MMChkDelay = 8
 ArchAlpha = 0.3
 MapIndex = 1
 MapPosXDraw = -2415.269241361
 PlyrRZX = 43.973362445831
 KillShow = false
 MenuIMonitorZone = <table> {
 }
 NeedWorldUpdate = true
 TransMenu = <table> {
 }
 GIconMenu = <table> {
 }
 Frm = <unnamed> {
 }
 MoveDir = -75.866682528061
 DotZoneScale = 1
 BackgndAlphaFull = 1
 DotPalScale = 1
}
mm = Minimap {
 timer = 0
 NxMap = <table> {
 }
 0 = <userdata>
}
lOpts = <table> {
 NXQuestAlpha = 0.3
 NXDotRaidScale = 1
 NXShowUnexplored = false
 NXDotPalScale = 1
 NXAutoScaleMin = 0.01
 NXMMDockOnAtScale = 0.6
 NXArchAlpha = 0.3
 NXBackgndAlphaFade = 0.4
 NXBackgndAlphaFull = 1
 NXMMDockScale = 0.4
 NXPOIAtScale = 1
 NXDotZoneScale = 1
 NXDotPartyScale = 1
 Maps = <table> {
 }
 NXMMFull = false
 NXMMDockAlpha = 1
 NXDetailScale = 4
 NXAutoScaleOn = true
 NXMMAlpha = 0.1
 NXAutoScaleMax = 4
 NXKillShow = false
 Version = 0.3
 NXMMDockScaleBG = 0.4
 NXDetailAlpha = 1
 NXIconNavScale = 1
 NXIconScale = 3
 NXUnexploredAlpha = 0.35
}
scales = <table> {
 1 = 93.333333333333
 2 = 80
 3 = 66.666666666667
 4 = 53.333333333333
 5 =
 
11-19-14, 08:10 AM   #365
atl77
A Chromatic Dragonspawn
Join Date: Oct 2014
Posts: 179
Lua error

Please try to change in Carbonite\NxMap.lua on line 2291:

Lua Code:
  1. if self:ClipMMW (mm, self.PlyrX, self.PlyrY, sz, sz) then

to

Lua Code:
  1. if sz ~= nil and self:ClipMMW (mm, self.PlyrX, self.PlyrY, sz, sz) then

and try again.


Reason: scales are currently only initialized from 1..6, but trying to be used in clipping from 1..7.

Last edited by atl77 : 11-19-14 at 08:13 AM.
 
11-19-14, 08:55 AM   #366
Teener
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Any idea on when there will be a version of Carbonite that I can use that I can just click the "install" button ? Every time I try to follow instructions on how to do stuff on my computer, it costs me $ 200 at the computer shop to get it fixed.lol
 
11-19-14, 09:35 AM   #367
squ3lch
A Kobold Labourer
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Originally Posted by Teener View Post
Any idea on when there will be a version of Carbonite that I can use that I can just click the "install" button ? Every time I try to follow instructions on how to do stuff on my computer, it costs me $ 200 at the computer shop to get it fixed.lol
Try harder?
 
11-19-14, 10:24 AM   #368
Ases
A Defias Bandit
Join Date: Nov 2014
Posts: 3
Hey All! I'm on EU and have the last update from https://github.com/Rythal/Carbonite. Every time i scroll over the carbonite map i get this lua erreur:


"

Message: Interface\AddOns\Carbonite\NxMap.lua:1227: NxMapTip:SetPoint(): Unknown region point
Time: 11/19/14 16:43:46
Count: 717
Stack: [C]: in function `SetPoint'
Interface\AddOns\Carbonite\NxMap.lua:1227: in function `SetLocationTip'
Interface\AddOns\Carbonite\NxMap.lua:3919: in function <Interface\AddOns\Carbonite\NxMap.lua:3673>

Locals: (*temporary) = NxMapTip {
0 = <userdata>
texture = <unnamed> {
}
}
(*temporary) = "En haut Droite"
(*temporary) = <unnamed> {
0 = <userdata>
NxMap = <table> {
}
texture = <unnamed> {
}
}
(*temporary) = "Aucun"


"


Is this of any help ?
 
11-19-14, 10:29 AM   #369
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
When your encountering errors, please include if your in a Draenor zone or not (and if possible which zone)

It helps me with knowing if it's an error with the general mapping code, or if it's an error because i'm still missing something from adding the Draenor zones.
 
11-19-14, 10:41 AM   #370
Ases
A Defias Bandit
Join Date: Nov 2014
Posts: 3
right, sorry ^^
i get this erreur every time i scroll the mouse over every map zone, vanilla, bc, wotlk, mop and drenor, standing in Drenor (Shadowmoon Valley and Garrison) and in SW. I haven't tryed standing any where else.
 
11-19-14, 10:59 AM   #371
adamkm
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
I continually get:

GetPos Err:9004: Carbonite\NxMap.lua:9199: in function
'GetWorldPos'
Carbonite.Social\NxSocial.lua:1952 in function 'UpdateIcons'
Carbonite\NxMap.lua:4512 in function 'Update'
Carbonite\NxMap.lua:3746: in function
<Carbonite\NxMap.lua:3671>

This spams chat over and over so chat doesn't work at all because of this.

However, Carbonite functions perfectly other than it doing this. Been all over Draenor with it working and showing all the quests etc.

It does this regardless of being in Draenor or the old zones.

Thanks

Adam
 
11-19-14, 11:05 AM   #372
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
Originally Posted by adamkm View Post
I continually get:

GetPos Err:9004: Carbonite\NxMap.lua:9199: in function
'GetWorldPos'
Carbonite.Social\NxSocial.lua:1952 in function 'UpdateIcons'
Carbonite\NxMap.lua:4512 in function 'Update'
Carbonite\NxMap.lua:3746: in function
<Carbonite\NxMap.lua:3671>

This spams chat over and over so chat doesn't work at all because of this.

However, Carbonite functions perfectly other than it doing this. Been all over Draenor with it working and showing all the quests etc.

It does this regardless of being in Draenor or the old zones.

Thanks

Adam
Disable Social for now... it's coming from there i'll try and fix it asap.
 
11-19-14, 11:28 AM   #373
BigFuzzyNugz
A Defias Bandit
Join Date: Nov 2014
Posts: 2
Carbonite reinstall and used hotfix

Great job appreciate everything your doing as others said, I just wish I could get the blinks fixed for the time being when in the Draenor zone haven't tried other zones yet but when I hover over the map it does it. and the Garrison map being totally GREEN

Last edited by BigFuzzyNugz : 11-19-14 at 12:49 PM.
 
11-19-14, 11:43 AM   #374
kaerras
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Not sure if this is related to the beta or just my own messed up settings: when in caves/indoors, I have to keep the minimap docked, otherwise a giant black circle appears on the map around my character - Ideally I want the minimap off, so that I can see ore nodes on the carbonite map while in caves/garrison mine/etc, as well as utilizing the "drawn" maps. Is this a beta bug or my own settings?

Also, Rythal, <3 - Carbonite has been a staple of my WoW play for years now, thanks again for taking your time to fix what is an essential component of play for so many people!
 
11-19-14, 07:51 PM   #375
lairdofdeath
A Theradrim Guardian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2009
Posts: 62
Originally Posted by Teener View Post
Any idea on when there will be a version of Carbonite that I can use that I can just click the "install" button ? Every time I try to follow instructions on how to do stuff on my computer, it costs me $ 200 at the computer shop to get it fixed.lol
roflmao
sorry that is funny and i needed a laugh tonight dont be mad at me for laughing at this lol
 
11-19-14, 08:06 PM   #376
edcaguy
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2014
Posts: 10
Ill install the addon for $50 lol
 
11-19-14, 10:18 PM   #377
Teener
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Originally Posted by lairdofdeath View Post
roflmao
sorry that is funny and i needed a laugh tonight dont be mad at me for laughing at this lol
I am glad you liked it !!! It makes my day to make people laugh !!
 
11-19-14, 10:22 PM   #378
Teener
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Originally Posted by edcaguy View Post
Ill install the addon for $50 lol
Sending my laptop to ya with a big fat check and a tip !!
 
11-19-14, 11:03 PM   #379
nightshade00013
An Aku'mai Servant
Join Date: Sep 2012
Posts: 33
Coming along nicely, thanks a lot Rythal and everyone else who is pitching in.

To help keep this thread from flowing over with bug reports among other things I started a thread here http://www.wowinterface.com/forums/s...748#post300748 for pre alpha bugs so that they are easier to track.

If Rythal would like any other information posted along with what I have shown in the bug reports he can feel free to modify the post with that info.

The only thing I can see that may be helpful is some sort of versioning for the github but for now date and time downloaded should suffice.
 
11-20-14, 02:00 AM   #380
atl77
A Chromatic Dragonspawn
Join Date: Oct 2014
Posts: 179
Originally Posted by nightshade00013 View Post
The only thing I can see that may be helpful is some sort of versioning for the github but for now date and time downloaded should suffice.
Once we have something like a real release candidate, Rythal can use branches or tags in order to make version tracking easier.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » WOD/Pre-patch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off