Quantcast
Changing from US keyboard to EU - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-04-07, 05:51 PM   #1
Patryz
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Changing from US keyboard to EU

Mazzle ui is really great, and i like it, but the problem is that after i installed it i had great difficulties chatting because i the buttons layout was changed to US from EU and on my keyboard i have all eu Labels. Is there a way to change it back? thx a lot for the help
  Reply With Quote
09-04-07, 06:03 PM   #2
Rabscuttle of Executus
A Flamescale Wyrmkin
 
Rabscuttle of Executus's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
What exactly is the problem? What do you mean labels? I use an european keyboard also, and don't really encounter any problems related to that.
  Reply With Quote
09-05-07, 02:23 AM   #3
Patryz
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
i have no idea how it happened, but after i installed Mazzle i can no longer use many letters like "и" and the buttons are like american keyboards (i know because i use united states keyboards at university). For instance now when i press the "и" button i get [. This only in WOW, when i use other programs everything is fine.

It's just like if i selected us location from keyboard option in the control panel of windows. I always use Italian.

Do u think i can solve this? the only other option would be to uninstall mazzle and i'd hate to do it...

ps sry for my english, by button labels i meant the markings wrote on the buttons, like "a" on the a button :P

Last edited by Patryz : 09-05-07 at 02:29 AM.
  Reply With Quote
09-05-07, 02:38 AM   #4
Patryz
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Update

when i logged in this morning everything works fine again

have no idea how that happened, but thx anyway for the help
  Reply With Quote
09-05-07, 05:20 AM   #5
Stormcrowsix
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
happened to a firend of mine too, he uses his old addons again cause he cant fix the prob...
  Reply With Quote
09-05-07, 07:26 AM   #6
Bach
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Yep my keyboard sometimes changes from Azerty to Qwerty sunddenly

Shoot me but dont know how that happens. only ingame this happens
  Reply With Quote
09-05-07, 12:06 PM   #7
Kaomie
A Scalebane Royal Guard
 
Kaomie's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2007
Posts: 438
Originally Posted by Bach
Yep my keyboard sometimes changes from Azerty to Qwerty sunddenly. Shoot me but dont know how that happens. only ingame this happens
If you are on Windows and have more than one language enabled in Text Services and Input Languages (specifically at least one with a US keyboard and one with some EU keyboard I guess), then the default key combination "Left Alt + Shift" will change the keyboard layout. And this is not an uncommon combination in WoW if you play a lot with keys for combo or self casting for instance.
__________________
Kaomie
"WE LOTS OF PEOPLE FROM STRONG SERVER GUILDS" - Trade Channel
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Changing from US keyboard to EU

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off