Quantcast
What Frame Is This? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-06-15, 03:09 PM   #1
Kalamir
A Murloc Raider
 
Kalamir's Avatar
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
What Frame Is This?

Hello, I'm bad at this but slowly learning.

What frame is this so I can disable it from showing?

http://i.imgur.com/hPMGrOu.png

Thanks for your time.
  Reply With Quote
10-06-15, 03:44 PM   #2
Nikita S. Doroshenko
A Cyclonian
 
Nikita S. Doroshenko's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2015
Posts: 44
You can find Frame names by typing in game chat "/fstack" (FrameStack) without quotes. Then hover your mouse over element which frame you want to know. More here.
  Reply With Quote
10-06-15, 03:49 PM   #3
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,265
It's probably a Message dialog but it seems like you have an addon installed that has a dependancy on the default Blizzard arena frames but you have another addon that stops them from loading or some such.

Check your addon list for arena related items and try disabling them.
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.

Last edited by Fizzlemizz : 10-06-15 at 04:04 PM.
  Reply With Quote
10-06-15, 04:09 PM   #4
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
It looks to me like he disabled the blizzard arena ui addon either with a macro or through an addon, and entering the arena has triggered this dialog.

Hiding the dialog itself is not a very good solution.
  Reply With Quote
10-06-15, 04:16 PM   #5
Kalamir
A Murloc Raider
 
Kalamir's Avatar
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
DisableAddOn("Blizzard_ArenaUI");

That's what I put in my basic addon to turn things off. It works but triggers the error frame.

That FrameStack function is pretty slick. Here is what it revealed = http://i.imgur.com/SJTDLHo.png

Looks like BasicScriptErrors is contained inside BasicControls.xml ?

http://wowprogramming.com/utils/xmlb...icControls.xml

So how would I block BasicControls.xml?

BasicScriptErrors:Hide(); will close the window but not prevent it from opening.
  Reply With Quote
10-06-15, 04:25 PM   #6
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
The error dialog is from UIParentLoadAddOn in UIParent.lua being called by the Arena_LoadUI function.

You could overwrite it like "Arena_LoadUI = function() end" and that would probably prevent the message, but don't put that in an addon that you plan on sharing with other people.
  Reply With Quote
10-06-15, 10:57 PM   #7
Kalamir
A Murloc Raider
 
Kalamir's Avatar
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
function Arena_LoadUI() end;

Seems like that did the trick, thanks to all who contributed to my education today!
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » What Frame Is This?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off