Quantcast
Layered Maps? - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
06-08-09, 10:18 AM   #1
Bryndis
A Kobold Labourer
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Layered Maps?

When I have Carbonite on I'll be in one area and there's another area layered under the first in my minimap. It's most noticeable in Dalaran, where Dal will be the overlay and underneath it it's showing icecrown for some reason. I tried shutting off all mods but Carbonite but it still happens.
 
06-16-09, 05:20 PM   #2
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
I have never seen what you describe. Can you post a screenshot?
__________________
faatal
 
06-22-09, 08:28 PM   #3
Carvynn
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
I too have this same issue, here is a screen shot in Ironforge with a layer beneath showing Dun Morogh. The city map pops back vividly only when the cursor is moved over the map.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	carbonite.jpg
Views:	572
Size:	126.1 KB
ID:	2943  
 
06-22-09, 09:23 PM   #4
Carvynn
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
ok, this seems to be an issue with the way the maps are stitched together and the transparency feature. Turning the fade off so that the map is at 100% opacity seems to fix the issue and the underlying landscapes no longer show through the city maps.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Layered Maps?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off