Quantcast ct barmod - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-16-06, 01:37 AM   #1
jandyr
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
ct barmod

I recenly changed from using cosmos to using ct_mod along with some other Addons. However when I finally got my UI setup how I wanted, i've found it impossible to change/move/remove any skills from the bars, sidebars or hotbars, even without buttonlock enabled. Is there something i'm missing here, or is there some other way to edit what skills etc I have in my bars?
  Reply With Quote
06-16-06, 11:37 AM   #2
brotherhobbes
A Rage Talon Dragon Guard
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 313
often these barmods have it so you need to hold down a key like shift when you left-click on a spell to move said spells. try some different key combos, shift-click, alt-click, ctrl-click, etc.
  Reply With Quote
06-16-06, 06:46 PM   #3
ffcloud2000
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2005
Posts: 24
buttonlock

have you tryed looking under interface options.. and unchecking button lock??
  Reply With Quote
06-18-06, 04:18 PM   #4
jandyr
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
I've tried a few combo's of button clicks + mouse with no luck and as mentioned in my post I made sure button lock wasn't enabled, if it's usually a simple solution like this I imagine it's probabl due to a conflicting mod or something along those lines.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » ct barmod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off