Quantcast
Problem with LUI V2.0 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-08-10, 07:41 PM   #1
October
A Defias Bandit
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Problem with LUI V2.0

Hi all,

I have a minor problem that I can't get the calender function working. Every time I do shift+click to open the calender I do open the clock. As I do my raid invitations by calender I need to find a way to get this back working!

Thanks for your help!
  Reply With Quote
03-08-10, 10:03 PM   #2
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,734
/calendar
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
03-08-10, 10:42 PM   #3
septor
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Jan 2007
Posts: 130
You would think with a name like "October" you'd know how to spell calendar.
  Reply With Quote
03-10-10, 03:47 AM   #4
October
A Defias Bandit
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Yeah...you are right...english is not my mother tongue...so please forgive me for my pour knowledge of english ortography. But instead of talking about me spelling calendar wrong you could have helped me to solve the problem. ;-)

But lucky me...I found help in another forum...so my calendar is back and working again...now I have trouble with my second account...I can't get the UI working there although it is working on my first account.

Anyone any idea?
  Reply With Quote
03-10-10, 08:59 AM   #5
Ferous
Sheer Sense of Doom
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2008
Posts: 863
Originally Posted by October View Post
Yeah...you are right...english is not my mother tongue...so please forgive me for my pour knowledge of english ortography. But instead of talking about me spelling calendar wrong you could have helped me to solve the problem. ;-)

But lucky me...I found help in another forum...so my calendar is back and working again...now I have trouble with my second account...I can't get the UI working there although it is working on my first account.

Anyone any idea?
You want to copy and paste the WTF folders of your first account onto your second account so that its identical except of the rename of folders.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Problem with LUI V2.0

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off