Quantcast WOD/Pre-patch - Page 15 - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
11-11-14, 07:41 AM   #281
Dragnwarror
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2014
Posts: 4
quest tracking

also i have been having issue with the quest tracking. I was in northern barons and the markers where not as they should be. also doing the pre-patch quest line the quest blobs would sometimes jump around as i moved.
 
11-11-14, 11:14 AM   #282
PotBelly
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2014
Posts: 5
Thumbs up Love Carbonite.

I am able to get the map part working, few areas not showing.
But these will be worked out in time.
IE.
Shrine of Seven Stars.

I mostly use Carbonite for the map zoom feature, which rocks.
I use it along with Routes to map nods.
With the new build I am no longer able to see the routes on the zoomable map.
The routes do show up on the normal wow wolrd map, but not in Carbonite map.
I love this feature as I am able to get the correct pin point local for the nods.
I am hoping this will be fixed with a future release.
Keep up the great work.
P.S.
I can run just Carbonite & Routes (release v1.5.0)
And still not able to see route lines on Carbonite map.

Routes
http://www.curse.com/addons/wow/routes
Carbonite
https://github.com/Rythal/Carbonite
 
11-11-14, 11:56 AM   #283
Shuddah
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Sorry for my ignorance. I see the link to the github. But I am not sure where I go to download the .zip file.

I know that carbonite is still being worked on, but from what I've read the maps are mostly working (which is what I primarily use and love about Carbonite).

Would it be possible for a fellow carbonite user to point me in the right direction to be able to download the .zip? :-)
 
11-11-14, 11:57 AM   #284
veldthui
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jan 2013
Posts: 16
Looks like the TomTom support is not working correctly. The Zygor guides used to be able to use Carbonite and while you can select it up it is not setting the waypoint.
 
11-11-14, 12:47 PM   #285
Thrumbar
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Jan 2005
Posts: 148
Cool

Originally Posted by Shuddah View Post
Sorry for my ignorance. I see the link to the github. But I am not sure where I go to download the .zip file.

I know that carbonite is still being worked on, but from what I've read the maps are mostly working (which is what I primarily use and love about Carbonite).

Would it be possible for a fellow carbonite user to point me in the right direction to be able to download the .zip? :-)
https://github.com/Rythal/Carbonite/archive/master.zip

This is the link..
 
11-11-14, 02:49 PM   #286
Shuddah
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Fantastic, tyvm!
 
11-11-14, 03:05 PM   #287
Svegan
A Warpwood Thunder Caller
 
Svegan's Avatar
Join Date: Jun 2010
Posts: 99
Temporary Workaround

Originally Posted by MacAndreas View Post
Just installed from github (zip) on a Mac running Mavericks 10.9.5

I'm getting the following errors in the General Chat window (and afterwards no more lines are added to the chat window i.e. items looted, don't see trade chat etc.):

Carbonite GetPos Err:1022: Carbonite\NxMap.lua:9193 in function 'GetWorldPos’
Carbonite.Social\NxSocial.lua:1952 in function 'UpdateIcons‘
Carbonite\NxMap.lua:4511: in function 'Update‘
Carbonite\NxMap.lua:3748: in function <Carbonite\NxMap.lua:3673>

I don't see dig sites on the map.

Thanks for the good work, glad to have Carbonite up and running soon
Disable Carbonite Social and Punks Module, from your ingame addons menu. then type /reload and you should be good.
 
11-11-14, 03:51 PM   #288
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
Yeah I haven't had a chance to touch Social yet, my main focus is on trying to get Maps working before Thursday
 
11-11-14, 04:03 PM   #289
WeaveDiva
An Aku'mai Servant
 
WeaveDiva's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 30
Originally Posted by MacAndreas View Post
Just installed from github (zip) on a Mac running Mavericks 10.9.5

I'm getting the following errors in the General Chat window (and afterwards no more lines are added to the chat window i.e. items looted, don't see trade chat etc.):

Carbonite GetPos Err:1022: Carbonite\NxMap.lua:9193 in function 'GetWorldPos’
Carbonite.Social\NxSocial.lua:1952 in function 'UpdateIcons‘
Carbonite\NxMap.lua:4511: in function 'Update‘
Carbonite\NxMap.lua:3748: in function <Carbonite\NxMap.lua:3673>
i'm having almost identical issue...only difference is the first line says Err:4003 (or sometimes 6009) instead of 1022. i will try disabling some modules to get my chat window back. i also have 2 errors popping up in the bugsack addon but not sure how to forward those...can't seem to cut/paste the entire bug, only what shows before scrolling

thanks for posting this on github...i'll do my best to give it a proper shakedown! keep up the great work
 
11-11-14, 05:15 PM   #290
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
Question for you guys who know git... I made a goof and curious how to fix it... was just merging stuff in, then realized I forgot to push my latest version before I merged.

What's the easiest way to get those merges into my current local working version without losing the work I've already done on getting Draenor going.
 
11-11-14, 06:46 PM   #291
crzyface
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2007
Posts: 18
this error shows up on login and locks my chat window. had to install bagsack to be able to use chat again



Code:
2x Carbonite\NxMap.lua:9127: Usage: GetMapNameByID(mapID)
[C]: in function `GetMapNameByID'
Carbonite\NxMap.lua:9127: in function `GetWorldZoneInfo'
Carbonite\NxMap.lua:7194: in function `ClipZoneFrm'
_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite-6.0.lua:250: in function <_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua:236>
_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite-6.0.lua:289: in function <_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua:280>
[C]: ?
[C]: in function `SetSuperTrackedQuestID'
...ard_ObjectiveTracker\Blizzard_QuestSuperTracking.lua:70: in function `QuestSuperTracking_ChooseClosestQuest'
...ard_ObjectiveTracker\Blizzard_QuestSuperTracking.lua:78: in function `QuestSuperTracking_CheckSelection'
..._ObjectiveTracker\Blizzard_QuestObjectiveTracker.lua:535: in function `Update'
...zzard_ObjectiveTracker\Blizzard_ObjectiveTracker.lua:1014: in function `ObjectiveTracker_Update'
...zzard_ObjectiveTracker\Blizzard_ObjectiveTracker.lua:641: in function <...zzard_ObjectiveTracker\Blizzard_ObjectiveTracker.lua:612>

Locals:
self = <table> {
 MiniBlks = 6
 IconScale = 3
 Scale = 0.63141948296156
 MenuIShowWorld = <table> {
 }
 Targets = <table> {
 }
 GIconMenuITogInst = <table> {
 }
 BackgndAlpha = 0
 ArrowPulse = 1
 PlyrRZY = 0
 MapId = 0
 MMOwn = true
 TextFStrs = <table> {
 }
 PlyrLastDir = 999
 Scrolling = false
 MMModels = <table> {
 }
 Menu = <table> {
 }
 ShowUnexplored = false
 MenuIShowMine = <table> {
 }
 MMAlphaDelay = 100
 Arch = <unnamed> {
 }
 MMOwnedFrms = <table> {
 }
 MMChkDelay = 5
 PIconMenu = <table> {
 }
 MMScalesC = <table> {
 }
 WorldAlpha = 0
 MMScales = <table> {
 }
 StartupShown = true
 ScaleDraw = 0.025
 Guide = <table> {
 }
 MapIndex = 1
 MapPosY = -3587.1615604605
 StepTime = 1
 PlyrSpeedX = 0
 PlyrFrm = <unnamed> {
 }
 MapPosXDraw = 2200
 DebugAdjustScale = 0.1
 MoveLastX = -1
 PlyrDir = 0
 PlyrSpeedCalcTime = 11490.578
 IconNavScale = 1
 MapPosYDraw = -100
 LocTipFrm = NxMapTip {
 }
 PlyrSpeed = 0
 TextFrm = <unnamed> {
 }
 WorldHotspots = <table> {
 }
 MiniFrms = <table> {
 }
 ContFrms = <table> {
 }
 TileFrms = <table> {
 }
 MapScale = 1
 TransMenu = <table> {
 }
 Win = <table> {
 }
 PadX = 0
 GIconMenu = <table> {
 }
 RealScale = 0.63141948296156
 Data = <table> {
 }
 MenuIPlyrFollow = <table> {
 }
 BGIncNum = 0
 ViewSavedData = <table> {
 }
 MapW = 150
 TargetNextUniqueId = 1
 MMGathererUpdateDelay = 1
 BGIconMenu = <table> {
 }
 MMAddonFrms = <table> {
 }
 LClickTime = 0
 MouseEnabled = true
 LocTipFStrs = <table> {
 }
 TrackPlyrs = <table> {
 }
 ButAutoScaleOn = <table> {
 }
 DotZoneScale = 1
 MapH = 140
 MenuIMonitorZone = <table> {
 }
 GIconMenuIFindNote = <table> {
 }
 DotRaidScale = 1
 QuestWin = <unnamed> {
 }
 WorldHotspotsCity = <table> {
 }
 TextScFrm = <unnamed> {
 }
 ArchAlpha = 0.3
 IconStaticFrms = <table> {
 }
 MapPosX = 2286.4414786577
 LOpts = <table> {
 }
 BackgndAlphaTarget = 0.4
 IconFrms = <table> {
 }
 Tracking = <table> {
 }
 MapsDrawnOrder = <table> {
 }
 BGGrowBars = true
 MapsDrawnFade = <table> {
 }
 UpdateTrackingDelay = 0
 ArrowScroll = 0
 UpdateTargetDelay = 0
 H = 141
 PlyrY = 0
 Tick = 0
 CurOpts = <table> {
 }
 IconNIFrms = <table> {
 }
 TitleH = 0
 BaseScale = 1
 ToolBar = <table> {
 }
 MoveLastY = -1
 MenuIShowHerb = <table> {
 }
 DotPalScale = 1
 DotPartyScale = 1
 PlyrRZX = 0
 PlyrX = 0
 QuestAlpha = 0.3
 NeedWorldUpdate = true
 BackgndAlphaFade = 0.4
 BackgndAlphaFull = 1
 Frm = <unnamed> {
 }
 MoveDir = 0
 PlyrSpeedY = 0
 W = 150
 KillShow = false
}
cont = nil
zone = nil
 
11-11-14, 07:47 PM   #292
Svegan
A Warpwood Thunder Caller
 
Svegan's Avatar
Join Date: Jun 2010
Posts: 99
Originally Posted by Rythal View Post
Question for you guys who know git... I made a goof and curious how to fix it... was just merging stuff in, then realized I forgot to push my latest version before I merged.

What's the easiest way to get those merges into my current local working version without losing the work I've already done on getting Draenor going.
Back up the local copy you have, to another folder? Might sound too simple, but that is what I came up with. I have a clone, if you need me to zip it up and email it.
 
11-11-14, 08:24 PM   #293
crzyface
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2007
Posts: 18
zoned into heroic zg and got this error

Code:
2x Carbonite\NxMap.lua:3778: attempt to index field '?' (a nil value)
Carbonite\NxMap.lua:3778: in function <Carbonite\NxMap.lua:3673>

Locals:
 
11-11-14, 08:29 PM   #294
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
Originally Posted by Svegan View Post
Back up the local copy you have, to another folder? Might sound too simple, but that is what I came up with. I have a clone, if you need me to zip it up and email it.
I already have my version stored, my concern is that when I do another push the stuff I merged into what's online will be lost.
 
11-12-14, 12:43 AM   #295
MacAndreas
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
map issue

Originally Posted by Svegan View Post
Disable Carbonite Social and Punks Module, from your ingame addons menu. then type /reload and you should be good.
thanks, that worked.

Still have an issue with the map: cannot see "points of my interest" like archeology dig sites or pet tamers:
hitting M shows the Carbonite map which is fine, I see open quests and flight points, but no dig sites or tamers...
hitting Alt + M shows the Blizz map of the area, but i'm not able to change the area. Clicking the regions just has no response, the down arrows seem to flicker lightly
 
11-12-14, 01:02 AM   #296
atl77
A Chromatic Dragonspawn
Join Date: Oct 2014
Posts: 179
git

Originally Posted by Rythal View Post
I already have my version stored, my concern is that when I do another push the stuff I merged into what's online will be lost.
got allows you to stash changes.
 
11-12-14, 01:19 AM   #297
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 793
Originally Posted by atl77 View Post
got allows you to stash changes.
Yep, i wanted to write the same, git have stashes, see here: http://git-scm.com/book/en/v1/Git-Tools-Stashing
 
11-12-14, 01:29 AM   #298
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
that may work, but instead what i'm going to do is before hitting the sync button, i'll go through and review every change it says it's going to do and apply it manually... when I get to that stage.

As i'm working on map calculations based on the dbc file, I'm discovering there was no standard... Continent 1,2 & 3 used one formula, Continent 4 used something else, Continent 5 and 6 used something else from that... Continent 1,2 & 3 got thier information from yet another table, while 456 had it stored in the original world info table....

so I'm working on standardizing it all, making it just 1 table, with actual names like WorldInfo.Scale instead of WorldInfo[1]
 
11-12-14, 02:06 AM   #299
Sparkplug
A Cyclonian
 
Sparkplug's Avatar
Join Date: Aug 2012
Posts: 40
Using the git version I'm getting a whole bunch of this:
1577x Carbonite\NxUI.lua:4941: CreateFrame(): Couldn't find inherited node "WatchFrameItemButtonTemplate"
[C]: in function `CreateFrame'
Carbonite\NxUI.lua:4941: in function `GetFrame'
Carbonite\NxUI.lua:5673: in function `Update'
Carbonite\NxUI.lua:5251: in function `SetSize'
Carbonite\NxUI.lua:5220: in function `FullUpdate'
Carbonite.Quests\NxQuest.lua:8925: in function `UpdateList'
Carbonite.Quests\NxQuest.lua:8436: in function `func'
...s\AckisRecipeList\libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0-17.lua:55: in function <...s\AckisRecipeList\libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:48>

Locals:
I've turned off the Social/Punks since that was making it not work at all. I see it says Ackis but I disabled that and ended up with the same thing.
 
11-12-14, 02:19 AM   #300
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 793
Originally Posted by Sparkplug View Post
Using the git version I'm getting a whole bunch of this:

I've turned off the Social/Punks since that was making it not work at all. I see it says Ackis but I disabled that and ended up with the same thing.
Have to wait till Rythal makes clean with this all commits... some of them changed others behavior.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » WOD/Pre-patch

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off