Quantcast ArkiveUI - Automated in-game setup - Multi-res support - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-09-08, 11:07 AM   #1
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
ArkiveUI - Automated in-game setup - Multi-res support

I couldn't edit the original post's subject from way back to reflect multi-res support, so figured I'd create a new one. This UI is heavily Mazzle-inspired but it brings a lot of new mods and design elements to Mazzle's tried and true layout. The UI has gone through several iterations and is fairly polished at this point. It includes an automated in-game setup to include the enabling/disabling of class-specific mods, setup of mods that don't support global profiles, and global adjustment of chat text sizes to suit your tastes. It has an assortment of mods that lend itself to raiding, 5-mans, questing, PVP, and even arenas. If you're looking for something clean but extremely informative (minimalists may want to look the other way ), give it a try.

The UI now supports 1.6, 1.33 and 1.25 aspect ratios. That covers virtually *all* resolutions except for the oddball 1.66 ones.

http://www.wowinterface.com/downloads/info7877-ArkiveUI

Enjoy

Last edited by Arkive : 05-10-08 at 08:26 AM. Reason: Update with new resolution support
  Reply With Quote
05-09-08, 06:19 PM   #2
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
I kicked a wee bit of ass today and got 1.25 support back into the current build. Feel free to snag it once the site admins approve the download.
  Reply With Quote
05-09-08, 09:47 PM   #3
Sepioth
A Molten Giant
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2005
Posts: 894
your linky no worky

Here is a working one.

Arkive UI


Also can I suggest you change the font color on your addons info page. I use the Light color version of this website and in order to read the text I need to highlight it .. or look at an awkward angle really close
  Reply With Quote
05-10-08, 05:19 AM   #4
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
Very strange...wonder why the forum cropped the link. Thanks for the heads up. I suspect my credibility may be shot at this point though

I see what you mean now that I switched to "Light" to test it. I changed the font back to "Red".
  Reply With Quote
05-10-08, 08:25 AM   #5
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
Ok, the UI now supports 1.33 aspect ratios as well. Enjoy
  Reply With Quote
05-13-08, 08:02 PM   #6
InTenSityX
A Defias Bandit
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
I have a stupid question. When I go to change the font on the chat bars, it seems to revert back to 11 ft. I can't see that small. Can you just at least point me in the right direction to fix this?
  Reply With Quote
05-13-08, 09:06 PM   #7
Broh
A Murloc Raider
Join Date: Mar 2005
Posts: 8
After you have changed the Font, do a /rl and reload the interface. that should clear up the font... something about the font sizes do not dynamically change with the commands.

at least that is how I got the Fonts to change.
  Reply With Quote
05-14-08, 02:27 AM   #8
Taru
A Murloc Raider
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
can i post my problem here. I istalled the ui today and everything works fine except one small thing. Ive buttons in the middle of the screen. I tried to fix it with bongos but couldnt find the option for this buttons.


screen

http://img153.imageshack.us/my.php?i...8102207ea5.jpg

cen anybody help me?

  Reply With Quote
05-14-08, 05:55 AM   #9
orionthehunter
Premium Member
Premium Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 15
Taru

Those look like the class buttons from Autobar, not Bongos. So check Autobar.
  Reply With Quote
05-14-08, 07:17 PM   #10
Saavedra
A Defias Bandit
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Just installed Arkive yesterday...

First off, I love the ui. I have been using mazzle a long time and loved it. I had to wait for your 1.33 resolution to be released, so thanks for getting it done! =D

Last edited by Saavedra : 05-14-08 at 07:21 PM.
  Reply With Quote
05-14-08, 07:47 PM   #11
depthofhell
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2006
Posts: 7
What mod is it that you use in your UI that show the locations of all the mines. And where cam i get it

Last edited by depthofhell : 05-14-08 at 07:52 PM.
  Reply With Quote
05-14-08, 08:18 PM   #12
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
It's Cartographer and Cartographer_Mining. Also snag Cartographer_Routes for a completely brainless collection of ore.
  Reply With Quote
05-15-08, 05:56 AM   #13
Taru
A Murloc Raider
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Originally Posted by orionthehunter View Post
Taru

Those look like the class buttons from Autobar, not Bongos. So check Autobar.
thx a lot i found it now
  Reply With Quote
05-15-08, 08:42 AM   #14
Arkive
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 240
The UI has been updated for 2.4.2.
  Reply With Quote
06-26-08, 03:30 AM   #15
chenglei32
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
After you have changed the Font, do a /rl and reload the interface. that should clear up the font... something about the font sizes do not dynamically change with the commands
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released AddOns » ArkiveUI - Automated in-game setup - Multi-res support

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off