Quantcast Ulduar map? - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
04-08-09, 02:20 PM   #1
DrunkenDonkey
A Murloc Raider
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Ulduar map?

Latest 2.95 of the carbonite was showing nothing inside ulduar while blizzard's default provided a map of the area. Since ulduar is closed for quite some time, does the 3 supports ulduar?
 
04-10-09, 05:51 AM   #2
Spahut
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Jan 2006
Posts: 231
You shouldn't post when you are drunk.

Since Ulduar hasn't been released yet, there is no map. With the next patch there will be maps for Nothrend Dungeons. I think its likely the carbonite people will add them then.
 
04-10-09, 06:00 AM   #3
DrunkenDonkey
A Murloc Raider
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Ulduar is released frankly, if nothing goes wrong, next wed we have it. I have played a lot on the ptr and carbonite had severe issues there, with the last one it was showing a huge black thing instead of ulduar big map. I will be inside ulduar few hours after servers come back online and was just asking if I should disable carbonite from the start or the map is added. It is very very normal to expect an addon to be ready for the next patch, not start after it goes live and all hell breaks lose. I already ensured and patched my addons to work with 3.1, so asking if carbonite have done that.
Glad most addon authors are "drunk" enough to be ready for the next patch rather than having to wait several weeks to get your interface working back.
 
04-10-09, 06:40 AM   #4
Doomlord
A Theradrim Guardian
 
Doomlord's Avatar
Join Date: Jun 2008
Posts: 60
I'm sure Carbonite Team is doing everything it can to bring a compatible version of Carbonite as soon as 3.1 hits. Lets wait and see ^^
 
04-11-09, 07:45 AM   #5
Spahut
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Jan 2006
Posts: 231
Your nickname is DrukenDonkey, and your post didn't make much sense to me.

Its interesting your say carbonite worked for you on the ptr, since it didn't for me.

As for other addons, we'll you're lucky, most of the addons i've been using are rarely fixed until day, weeks (and sometimes never) after a patch.

But I'm sure the people who do this voluntarily will fix the carbonite problems. In time.
 
04-11-09, 10:27 AM   #6
Haavok
A Rage Talon Dragon Guard
 
Haavok's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2009
Posts: 336
We will try to get this addressed before the next patch.
__________________
-Haavok
 
04-14-09, 09:18 AM   #7
Doomlord
A Theradrim Guardian
 
Doomlord's Avatar
Join Date: Jun 2008
Posts: 60
Originally Posted by Haavok View Post
We will try to get this addressed before the next patch.
Before tomorrow it seems.
 
04-14-09, 10:21 AM   #8
carboniteaddon
A Pyroguard Emberseer
 
carboniteaddon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,245
Actually, 3.001 only has 1 minor know bug with the 3.1 patch changes, which is that the player facing code for the map arrow cannot find the minimap arrow, so it uses the point in the direction you move code. This is fixed and will be in the next Carbonite version we release.

Haavok told me that someone told him that there was some error when you enter Ulduar. Everytime I tried to get in it on the PTR this week, I would get booted out after a short load screen, so I'll have to try it on the live server today.
__________________
faatal
 
04-14-09, 05:31 PM   #9
Spahut
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Jan 2006
Posts: 231
I'm just worried about the kill lag bug still being there... you never did find out how to remove the 'maps shows wrong area' bug :-/
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Ulduar map?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off