Quantcast Disconnected, again and again and again and again - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-23-06, 07:48 PM   #1
Kifihok
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
Disconnected, again and again and again and again

after one of the admins here helped me get rid of the undead gothic theme the lag stoped. but then after about 30seconds into gameplay i get disconnected. anyone got any suggestions/ideas of how/why this happening and ways to fix this problem?
  Reply With Quote
03-23-06, 07:58 PM   #2
Kifihok
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
I just noticed after doing what th admin told me to do to remove the theme, the files were not replaced when i ran the "Repair" program that blizzard gives you. could this be a reason why i keep getting disconnected??
  Reply With Quote
03-23-06, 08:39 PM   #3
Cairenn
Credendo Vides
 
Cairenn's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,111
The only reason you would have (&/or need) files in that folder are if you've either installed a custom mod package like the one you had, or if you've installed the Blizzard CUI (ie if you are a mod developer). Normally there isn't a ..\WoW\Data\Inteface folder at all. It wouldn't be the reason you are having problems.

When was the last time you tried recycling your modem?
__________________
“Do what you feel in your heart to be right — for you’ll be criticized anyway.” ~ Eleanor Roosevelt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Co-Founder & Admin: MMOUI
FaceBook Profile, Page, Group
Avatar Image by RaffaeleMarinetti
  Reply With Quote
03-24-06, 02:28 PM   #4
Kifihok
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
o ok. well i disabled a load of add ons and it helped a lil i can stay on for mayb 2-3 mintues now lol. i am going to keep calling WoW cable untill they fix it
  Reply With Quote
03-24-06, 02:37 PM   #5
Iriel
Super Moderator
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Jun 2005
Posts: 578
The connect - last a minute or two - get disconnected problem sounds a lot like a networking issue. I know from personal experience that some Linksys wireless routers exhibited such behaviour until patched with updated firmware, so it wouldn't be beyond the realm of possibility that you're experiencing a similar problem, even if you're using different hardware.
  Reply With Quote
03-24-06, 04:04 PM   #6
Kifihok
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
Originally Posted by Iriel
The connect - last a minute or two - get disconnected problem sounds a lot like a networking issue. I know from personal experience that some Linksys wireless routers exhibited such behaviour until patched with updated firmware, so it wouldn't be beyond the realm of possibility that you're experiencing a similar problem, even if you're using different hardware.
i dont have a wireless connection though. but to my understanding of what u said, if a patch could come out and fix the problem?
  Reply With Quote
03-24-06, 04:55 PM   #7
Iriel
Super Moderator
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Jun 2005
Posts: 578
Originally Posted by Kifihok
i dont have a wireless connection though. but to my understanding of what u said, if a patch could come out and fix the problem?
Well, if you're using any kind of DSL router or the like, you could check it has up-to-date firmware.
  Reply With Quote
03-24-06, 11:56 PM   #8
Kifihok
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
hmm kk ill check thxs ...where migt one look for updates :P
  Reply With Quote
03-28-06, 02:03 PM   #9
Kudane
Co-Founder
 
Kudane's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2004
Posts: 215
Might try the WOW tech support site: http://www.blizzard.com/support/wow/?id=mww000p&v=71

As I noticed the fist one on the list is: Are you frequently getting disconnected from World of Warcraft?

I followed it and it does take you through steps to check your router.
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » Chit-Chat » Disconnected, again and again and again and again

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off