Quantcast GetWorldPVPAreaInfo() doesn't work well anymore - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
07-19-16, 02:45 AM   #1
jostor
A Deviate Faerie Dragon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
GetWorldPVPAreaInfo() doesn't work well anymore

The function GetWorldPVPAreaInfo() which is used to get information about Tol Barad and Wintergrasp doesn't seem to be working correctly anymore. The isActive flag (3rd return variable) isn't correct, I see it as true all the time even when the battle isn't active, and the start time is always set to 0, even when the function is ran from the same continent as Tol Barad (for example from Stormwind). Previously it was always work correctly except from inside instances where it would just return nil to indicate malfunctioning.
 
07-19-16, 11:10 AM   #2
ebonyfaye
A Fallenroot Satyr
 
ebonyfaye's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2009
Posts: 23
If i rember right on beta/ptr the tol and wg battles nerver start.
 
07-29-16, 02:29 AM   #3
jostor
A Deviate Faerie Dragon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
The same is happening on live servers now.
 
 

WoWInterface » Site Forums » Archived Beta Forums » Legion Beta archived threads » GetWorldPVPAreaInfo() doesn't work well anymore

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off