Quantcast
error message - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-06-16, 09:49 AM   #1
stones
A Black Drake
Join Date: Jan 2013
Posts: 85
error message

I get this message every time I lag into one of my toons
Can u help please

Message: ...rface\AddOns\gUI4\libs\LibFlash-1.0\LibFlash-1.0.lua:424: attempt to index global 'at' (a nil value)
Time: 07/06/16 11:45:13
Count: 1
Stack: ...rface\AddOns\gUI4\libs\LibFlash-1.0\LibFlash-1.0.lua:424: in function `CreateShineAnimation'
...rface\AddOns\gUI4\libs\LibFlash-1.0\LibFlash-1.0.lua:402: in function <...rface\AddOns\gUI4\libs\LibFlash-1.0\LibFlash-1.0.lua:389>
(tail call): ?
Interface\AddOns\gUI4_CastBars\elements\castbars.lua:251: in function <Interface\AddOns\gUI4_CastBars\elements\castbars.lua:238>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...face\AddOns\Archy\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:558: in function <...face\AddOns\Archy\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:551>
(tail call): ?
Interface\AddOns\gUI4_CastBars\gUI4_CastBars.lua:238: in function <Interface\AddOns\gUI4_CastBars\gUI4_CastBars.lua:236>
(tail call): ?
...
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...face\AddOns\Archy\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:558: in function `EnableAddon'
...face\AddOns\Archy\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:651: in function <...face\AddOns\Archy\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
[C]: in function `LoadAddOn'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:343: in function `UIParentLoadAddOn'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:422: in function `TimeManager_LoadUI'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:923: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:825>

Locals: <none>
  Reply With Quote
07-06-16, 01:57 PM   #2
Kanegasi
A Firelord
 
Kanegasi's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2007
Posts: 495
Goldpaw may eventually update their addon with the new LibFlash version that fixes that error, but you can manually install the lib separately here: http://mods.curse.com/addons/wow/libflash-1-0

Just install normally like any other addon and it will overwrite any included copies from other addons.

Last edited by Kanegasi : 07-10-16 at 08:25 PM.
  Reply With Quote
07-07-16, 11:06 AM   #3
stones
A Black Drake
Join Date: Jan 2013
Posts: 85
Thank you just downloaded the file
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » error message

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off