Quantcast
CloudFlare agressive much? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-05-16, 11:11 PM   #1
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,356
CloudFlare agressive much?

Assuming Work In Progress.

I'm not sure if this is intentional or not but editing one of my addon pages to just change the colour of some lines of text brought up a fairly agressive "YOU HAVE BEEN BLOCKED" page (It's also so not WoWI in design, and I'm not sure if it makes me more or less nervous about taking at face value what I'm seeing even after Googling).

CloudFlare Ray ID: 27f3463ee9be19ce

At worst I can only imagine I cut off a [ or ] for a tag to possibly create a

malformed data
error.

I did press the Preview button which didn't actually show the "preview" before I pressed submit and that may have been an indication (I though it might have just been the amount of text on the DART page causing the delay/inability to preview).

If CloudFlare is a new thing, maybe a community heads-up might be warrented. In the longer term I'm not a fan of the "We asume you are scum until proven otherwise" approach (Curse uses it and I understand why but...) there has to be a better way.

Edit: It appears that of my addons, it only happens when trying to update the Discord Art page, the others work fine. Even something as small as just adding a full stop (period) causes the blockage (send for the plumber ).
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.

Last edited by Fizzlemizz : 03-06-16 at 03:18 PM.
  Reply With Quote
03-06-16, 10:36 AM   #2
Gello
A Firelord
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2005
Posts: 497
I'm getting this too. Went to post an update to Rematch and got



On both Firefox 44.0.2 and IE 11.103.10586.0 (the latter has no plugins).
  Reply With Quote
03-06-16, 05:59 PM   #3
Dolby
PPAP
 
Dolby's Avatar
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,282
Yeah we are using cloudflare for our Web App Firewall. I havent gotten a chance to customize the pages yet. Looking into why its blocking you guys right now

Sorry!
  Reply With Quote
03-06-16, 06:05 PM   #4
Dolby
PPAP
 
Dolby's Avatar
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,282
Ok found some settings I can tweak and was able to fix this. Please let me know if you encounter this screen in the future.

Very sorry!
  Reply With Quote
03-06-16, 06:10 PM   #5
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,356
DART seems to be back in the good books again. Thank you Dolby.
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.
  Reply With Quote
03-06-16, 06:26 PM   #6
Gello
A Firelord
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2005
Posts: 497
Working fine now, thanks!
  Reply With Quote

WoWInterface » Site Forums » Site help, bugs, suggestions/questions » CloudFlare agressive much?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off