Quantcast does anyone know know what addons are making this code? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-10-16, 09:52 PM   #1
elals29
A Wyrmkin Dreamwalker
 
elals29's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 57
does anyone know know what addons are making this code?




  Reply With Quote
08-10-16, 10:53 PM   #2
Thrumbar
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Jan 2005
Posts: 147
What addons do you have installed and did you try disabling them to see what the offending one was.....
  Reply With Quote
08-10-16, 10:54 PM   #3
elals29
A Wyrmkin Dreamwalker
 
elals29's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 57
Originally Posted by Thrumbar View Post
What addons do you have installed and did you try disabling them to see what the offending one was.....
I've got so many addons. I just thought maybe someone might know. it was worth a shot.
  Reply With Quote
08-11-16, 02:15 AM   #4
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
Looks like a conflict between MiniLoot and something else hooking the chat frame (BasicChatMods?).
  Reply With Quote
08-11-16, 11:45 PM   #5
elals29
A Wyrmkin Dreamwalker
 
elals29's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 57
Originally Posted by semlar View Post
Looks like a conflict between MiniLoot and something else hooking the chat frame (BasicChatMods?).
oh thanks the gods you knew! thanks so much.
  Reply With Quote
08-12-16, 02:29 AM   #6
Vlad
A Molten Giant
 
Vlad's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 792
I can only recommend you to update BasicChatMods to the latest version. I spoke with the author, he tested my generated strings and it worked without the issues as seen in the picture.

I am still looking into this as soon as I get time today.
__________________
Profile: Curse | Wowhead
  Reply With Quote
08-12-16, 01:51 PM   #7
elals29
A Wyrmkin Dreamwalker
 
elals29's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 57
Originally Posted by Vlad View Post
I can only recommend you to update BasicChatMods to the latest version. I spoke with the author, he tested my generated strings and it worked without the issues as seen in the picture.

I am still looking into this as soon as I get time today.
But I don't even have BasicChatMods installed. I've never used it and maybe it's my UI. I use supervillain UI and he needs to tweak with it.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » does anyone know know what addons are making this code?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off