Quantcast Form - edge size - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-16-08, 01:05 PM   #1
Tahmahal
A Deviate Faerie Dragon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 10
Form - edge size

Hi,

When I load a "New form" on WoW UI Designer, the Edge Size is 32. I think it's too much, especially for little frames (100X100 ...). So I tried to set the edge size to 15 or 16, but it doesn't work on WoW UI Designer.

When I write by myself a XML file and load it in WoW, it works Do you know why WoW UI Des cannot do this ?

Tahmahal
  Reply With Quote
09-16-08, 06:19 PM   #2
Mera
Retired of WoW, In ESO :)
 
Mera's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 331
Originally Posted by Tahmahal View Post
Hi,

When I load a "New form" on WoW UI Designer, the Edge Size is 32. I think it's too much, especially for little frames (100X100 ...). So I tried to set the edge size to 15 or 16, but it doesn't work on WoW UI Designer.

When I write by myself a XML file and load it in WoW, it works Do you know why WoW UI Des cannot do this ?

Tahmahal
a bug to report probably, you should expect this when using an "addon" to write another addon
__________________
If you need to reach me I'm in ESO, @class101 or "Fathis Ules i"
addons: SpamBayes, BrokerCPU
projects: ThunderBayes
Mera[xeh]? - La CroisadeEcarlate (wow)
  Reply With Quote
11-01-08, 12:40 AM   #3
joeba18
A Cyclonian
 
joeba18's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 42
First yes it is sorta a bug wow ui designer wont accept the changes and reverts it back to the 32 size.

best thing to do is finish your addon then go into the xml file and change it.

Also wow ui designer isn't a addon it's a software to write addons.
2 major differences.
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Form - edge size

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off