Quantcast Error on Startup - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-02-06, 02:22 AM   #1
Bull3t
A Murloc Raider
 
Bull3t's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Error on Startup

Okay, so I have been looking for ages for one of these designers, and now that I have found one it doesn't work for me, I open "wowuides.exe" and before it shows anything it says the following:
The application failed it initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.
So I don't even get to do anything! I would love to find out why this happens, and whether I can fix it.

Oops, sorry for posting in the wrong section! Hehe, I didn't notice there was a bug section at first...

Thanks in advance,
~Bull3t
__________________

Last edited by Bull3t : 09-06-06 at 08:52 AM.
  Reply With Quote
09-02-06, 02:31 AM   #2
Bull3t
A Murloc Raider
 
Bull3t's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Fixed

Well, just to let you know, I am an idiot, this thread can be closed, I thought I already had .NET 2.0 so didn't install it, and then complained when it through an error at me basically saying that .NET 2.0 wasn't installed. Oh and thanks for the amazing program! Keep up the good work.
__________________

Last edited by Bull3t : 09-06-06 at 08:52 AM.
  Reply With Quote
09-03-06, 02:43 AM   #3
Flamingo
A Deviate Faerie Dragon
 
Flamingo's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
I've been having a problem similar to this one as well.
__________________
I came,
I saw,
I lagged.

-Flamingo
  Reply With Quote
09-06-06, 08:49 AM   #4
Bull3t
A Murloc Raider
 
Bull3t's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Originally Posted by Flamingo
I've been having a problem similar to this one as well.
Just download and install .NET 2.0, that should then fix it.
__________________

Last edited by Bull3t : 09-06-06 at 08:52 AM.
  Reply With Quote
11-05-06, 03:15 PM   #5
vean
A Kobold Labourer
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
mine has an error that says wowuides has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. then under it, it says send or dont send.
  Reply With Quote
12-07-06, 07:35 PM   #6
Roki_SH
A Defias Bandit
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Originally Posted by vean
mine has an error that says wowuides has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. then under it, it says send or dont send.
I"m experiencing the same. wowuides wants to send an error report to Microsoft.

-Roki
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Error on Startup

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off