Quantcast
Using Minion with non-admin rights on Vista - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-04-09, 05:57 AM   #1
despe
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Using Minion with non-admin rights on Vista

Hello,

When I try to install the Minion client on Vista with admin rights, there is absolutely no problem : the install works fine and I can use the Minion.

But...

When I try to run the installed Minion with an other account (with non-admin rights) it has no module installed and in the "Options" menu there is only one menu : "Global Configuration" (I can not set the path to WoW install folder)

I also tried to run the installation process from the non-admin account, but I have this message :
C:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\download-6726.exe
Service does not exist as an installed service.
  Reply With Quote
07-05-09, 01:42 PM   #2
ScytheBlade1
aka Sbo
 
ScytheBlade1's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 66
Yes, this is a known issue that... *twitch*akhfslkfhskjfhskjhfkwjhfehkwfiwufhBLARGH

Okay now that that is over.


Minion keeps its modules within the user directory, not within the app directory.

http://wowinterface.com/forums/showthread.php?t=24088

... will tell you where the user directory is.

To keep things simple, you either need to 1) copy that directory from one user to the other user, or 2) reinstall minion for every user into program files or 3) install minion into each user's home directory.

It isn't pretty, no.
__________________
<Thunder_Child> ah, nothing makes me think of WoW more than seeing 15 different addons telling me i dont know how to play
<End> Well, I'm not an AddOn, but you don't know how to play
--
<Iriel> does your 'therapy' involve pitchforks and boiling oil?
  Reply With Quote
07-05-09, 04:40 PM   #3
despe
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
I can now use the minion from any account

And sorry that I haven't notice that it was an known issue before I post :s

Thank you anyway.
  Reply With Quote
07-05-09, 06:57 PM   #4
ScytheBlade1
aka Sbo
 
ScytheBlade1's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 66
It's a known issue, but that doesn't mean it was written up anywhere.

No worries, and good to know.
__________________
<Thunder_Child> ah, nothing makes me think of WoW more than seeing 15 different addons telling me i dont know how to play
<End> Well, I'm not an AddOn, but you don't know how to play
--
<Iriel> does your 'therapy' involve pitchforks and boiling oil?
  Reply With Quote
08-02-09, 03:28 PM   #5
guice
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Jan 2005
Posts: 236
I get around this by installing WoW on a different drive. I don't know if you can go that or not, but it is an option (and it's saved my butt a few times when I reinstalled my OS).
  Reply With Quote
08-02-09, 08:35 PM   #6
AsheruWolf
Premium Member
 
AsheruWolf's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 131
Basically what ScytheBlade1 is trying to say is well we know about it and its getting worked on. Thanks for the report and watch for more info in future releases for the fix.
__________________
The end is never really the end, its the start of something new...
  Reply With Quote

WoWInterface » Site Forums » Minion » Archive » Using Minion with non-admin rights on Vista

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off