Quantcast
Stuttering issue on one of my toons - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
12-21-10, 11:57 AM   #1
nestrick
A Kobold Labourer
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Stuttering issue on one of my toons

Since Cata I have encountered a "stuttering" issue on one of my two hunters who are identical with respect to add-ons whenever I am running Carbonite. This stuttering occurs whenever I change directions, mount, dismount, etc. By "stuttering" I mean that there is a delay, similar to a lag spike, before action recommences. On the toon that this situation arises, if I disable Carbonite the stuttering stops. Interestingly, this doesn't seem to happen on my other hunter.

I have been using the latest beta's and have tried the current release version. I discard the four separate files in my add-ons folder whenever updating with new ones; i.e. I don't overwrite the files.

I suspect that something has become corrupted in one of the other Carbonite files for my stuttering hunter [heh heh, some folks might think this is normal for huntards]. I notice that there are saved variables in my Account folder for each of the individual characters ...

My question is, should these be discarded for my stuttering toon? I hate to do this as I have spent a lot of time setting up Carbonite and don't want to lose all this work if these files contain said info and deleting them likely won't solve the stuttering issue.

I would appreciate whatever advice you folks might offer at your convenience.

Orighon of Runetotem
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Stuttering issue on one of my toons

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off