Quantcast
[Search] Farming Monitor - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-26-11, 02:07 PM   #1
Aluria
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
[Search] Farming Monitor

Hello there

long ago i used an AddOn which kept track of my farming status.. It was a very simple AddOn yet so helpfull!!
I simply entered

/"addon name" "how much stuff" "shift+click-link the Item/Type Name i want to farm"
so e.g. /Addon [200 Obsidium Ore]
it than created me a little textline on my screen simply saying:
Obsidium Ore 0/200
if you left out the number it just shows how much of what i monitor.. It was so great but i 4got the name Would be AWESOME if some1 could help me

oh i nearly forgot.. u could also move the box where the farmlist was shown.. maybe it helps

Greetingz Alu
  Reply With Quote
07-26-11, 08:27 PM   #2
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,794
Not the same addon, but have you looked at FarmIt? http://www.wowinterface.com/download...74-FarmIt.html
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
07-27-11, 02:13 AM   #3
Tadedra
A Cliff Giant
Join Date: Dec 2010
Posts: 70
I think it might be Lootwatch 4.1. It uses the "/lw 100 [Runecloth]" method of adding tracking info.
  Reply With Quote
07-27-11, 03:50 AM   #4
Aluria
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Thank you so much Tadedra! LootWatch it was... man i'm happy now and ofc thanks to Seerah too. it certainly looks interesting too but not what i was looking for

Last edited by Aluria : 07-27-11 at 04:07 AM.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Search/Requests » [Search] Farming Monitor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off