Quantcast
DEV: Carbonite Quest Data Uploader - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
01-18-15, 02:33 PM   #1
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 805
Ok first Beta version of Carbonite Quest Data Uploader (Windows only).

How it works:
1) its all-in-one .exe
2) first startup creates windows autostart shortcut (starts with Windows)
3) first startup waits till WoW is launched and gets its directory (saves it in .ini file)
4) waits till WoW is closed
5) checks if Quests Gathering part has changed
6) then makes upload with only one file Carbonite.Quests.lua (only gziped part for Quests Gathering)
7) resets Quests Gathering part in Carbonite.Quests.lua
8) again waits till WoW is started then goes to point 4 (which is the main loop)

Please test it and report any errors/issues (dont know if it works for XP).


Virus Scan: https://www.virustotal.com/en/file/2...is/1421739727/

Source Code (u can check code and compile it your self with AutoIt): https://github.com/IrcDirk/Carbonite...-Data-Uploader

====

Manual online uploader available at: http://atk.github.io/Carbonite/ thanks to atl77
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer

Last edited by ircdirk : 01-20-15 at 01:54 AM.
  Reply With Quote
01-18-15, 02:48 PM   #2
nelegalno2
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Dec 2014
Posts: 132
Originally Posted by ircdirk View Post
Yesterday there was a bug. Do u use IE? Try now, it should be fixed.
Still no joy. A blue border appears around the Upload button and that's it.
Tested with PaleMoon v25.2.0 (http://www.palemoon.org/) and FireFox v34.0.5, don't have another browser installed to test with.
  Reply With Quote
01-18-15, 02:53 PM   #3
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 805
Originally Posted by nelegalno2 View Post
Still no joy. A blue border appears around the Upload button and that's it.
Tested with PaleMoon v25.2.0 (http://www.palemoon.org/) and FireFox v34.0.5, don't have another browser installed to test with.
Weird I have FireFox and no problem with upload. U can try my .exe uploader U are Windows user?

p.s. try to clean your cache, maybe site was cached and u dont see latests version.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer

Last edited by ircdirk : 01-18-15 at 03:23 PM.
  Reply With Quote
01-19-15, 02:49 AM   #4
atl77
A Chromatic Dragonspawn
Join Date: Oct 2014
Posts: 179
Please press Ctrl-Shift-K in Firefox, this opens a developer console. On there, you should be able to see any error that happens. Please tell us what you see when you try to upload.
  Reply With Quote
01-19-15, 04:02 AM   #5
samyonair
A Frostmaul Preserver
 
samyonair's Avatar
Join Date: May 2009
Posts: 257
Failure in Updater by ircdirk

Good Morning,

I Get a error message :



Caused by:
Win Shutdown as WOW was still opend,

Just had no thoughts want to go to work and tell win to shutdown normally without close wow or other stuff :-)

For clareification have removed path in picture :-) with white color

Greetings samyonair

PS Threat renamed for better fit
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	carbfailur.PNG
Views:	988
Size:	28.4 KB
ID:	8444  

Last edited by samyonair : 01-19-15 at 04:04 AM. Reason: added PS
  Reply With Quote
01-19-15, 04:23 AM   #6
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 805
Originally Posted by samyonair View Post
Good Morning,
Caused by:
Win Shutdown as WOW was still opend,

Just had no thoughts want to go to work and tell win to shutdown normally without close wow or other stuff :-)
For claryfication: this error was when u make your windows shutdown as WoW window was still open and Uploader running?
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer

Last edited by ircdirk : 01-19-15 at 04:33 AM.
  Reply With Quote
01-20-15, 01:14 PM   #7
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 805
Originally Posted by samyonair View Post
Good Morning,

I Get a error message :



Caused by:
Win Shutdown as WOW was still opend,

Just had no thoughts want to go to work and tell win to shutdown normally without close wow or other stuff :-)

For clareification have removed path in picture :-) with white color

Greetings samyonair

PS Threat renamed for better fit
Can u test it on the new version samyonair?
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
06-02-19, 11:07 PM   #8
cyberfreak
A Murloc Raider
Join Date: Jun 2019
Posts: 4
chat bug in BFA

Not sure if it was the quest part or the map part that caused the chat spamming bug but I was using the latest version of each.

The problem started when I added a new friend to my friend list. Then it would start spamming saying No player named ( friends name here) currently online even though they were online and that you are able to send message to them. But the spam got so bad I was not able to use general chat.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Dev Talk » DEV: Carbonite Quest Data Uploader

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off