Quantcast
addon updater - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-02-10, 11:51 AM   #1
Tweeker
A Cobalt Mageweaver
 
Tweeker's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Oct 2006
Posts: 234
addon updater

I use two addon updaters currently, MMOI Minion and curse client.

Once in a blue moon MMOI Minion finds an addon that curse client doesn't but since i use over 300 addons and been playing wow with addon updaters for 5 years, I have been using both clients to get my updates.
Recently curse released a version that will not connect and you can not go back to older versions.

So i am looking for an alternative.

(can we pass right by the part where people would advise me of things like firewall, proxy, anti-virus, ipconfig /flushdns and other things i have tried and know very much about)
__________________
  Reply With Quote
10-04-10, 02:09 AM   #2
orionshock
A Wyrmkin Dreamwalker
 
orionshock's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2006
Posts: 50
what version of curse client?
__________________
"I was there in the beginning... and things were very different back then" --An Echo from a time before.
  Reply With Quote
10-04-10, 01:17 PM   #3
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
Originally Posted by Tweeker View Post
Recently curse released a version that will not connect

This is not true. I use it and it connects just fine. I just checked and was able to update ChocolateBar with it.

Originally Posted by Tweeker View Post
and you can not go back to older versions.
Also not true. You can download v3.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!

Last edited by Petrah : 10-04-10 at 01:22 PM.
  Reply With Quote
10-04-10, 06:36 PM   #4
Aarokh
A Cyclonian
 
Aarokh's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
if you know so very much about all this stuff, why don't you trace down the problem yourself with a protocol analyzer and check where the connection fails?

On Linux my first stop would be Wireshark for example.
  Reply With Quote
10-04-10, 08:02 PM   #5
kaialani
A Murloc Raider
Join Date: May 2008
Posts: 8
I wont touch the curse client because its cursed on 64 bit windows 7. I cant install it so use the updater from here. I just can't be bothered if the authors can't either.
  Reply With Quote
10-04-10, 08:05 PM   #6
kaialani
A Murloc Raider
Join Date: May 2008
Posts: 8
Originally Posted by Aarokh View Post
if you know so very much about all this stuff, why don't you trace down the problem yourself with a protocol analyzer and check where the connection fails?

On Linux my first stop would be Wireshark for example.

The curse client is very well known to have so many bugs in windows 7 64 that the authors dont seem able to or care about actually updating it. There are hundreds if not thousands of requests daily for them to fix this problem, but it falls on deaf ears. I mean why use .netframework in the first place? Seriously its a drain and its not needed or wanted. One day someone over there will say oh yeah .netcrapwork we need to change it, until then they can keep it..soon it wont be working at all, apart from 3 or 4 people
  Reply With Quote
10-04-10, 08:22 PM   #7
brotherhobbes
A Rage Talon Dragon Guard
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 313
i have win7 64 bit and the curse client works fine on it
  Reply With Quote
10-04-10, 10:10 PM   #8
Thortok2000
A Defias Bandit
 
Thortok2000's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2007
Posts: 3
I use curse just fine on Win7 64 bit, no problems whatsoever. Have no idea what people are talking about there.

Looking into WoWI's one because I just noticed they have one now and some addons simply aren't on curse.
__________________
I dont know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, from his speech on his eleventy-first birthday.
  Reply With Quote
10-05-10, 06:50 AM   #9
Tweeker
A Cobalt Mageweaver
 
Tweeker's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Oct 2006
Posts: 234
Thanks for all your input, i was able to find a way back site that still had V3 and have hacked my registry to not force autoupdates.

Would be thrilled when they fix the new version(s) to run correctly on win7 64b.

Once again, many thanks
__________________
  Reply With Quote
10-05-10, 07:50 AM   #10
Bomyne
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2007
Posts: 123
Originally Posted by Tweeker View Post
Thanks for all your input, i was able to find a way back site that still had V3 and have hacked my registry to not force autoupdates.

Would be thrilled when they fix the new version(s) to run correctly on win7 64b.

Once again, many thanks
They do work correctly on Windows 7 64 bit. I use Curse on Windows 7 and it's working perfectly.

A little too perfectly... *eyes curse* Are you up to something?
  Reply With Quote
10-05-10, 08:35 AM   #11
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
Originally Posted by Tweeker View Post
i was able to find a way back site that still had V3

Why would you need a way back site? The link to download v3 is right under the link to download v4.

__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
  Reply With Quote
10-05-10, 09:27 AM   #12
Tweeker
A Cobalt Mageweaver
 
Tweeker's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Oct 2006
Posts: 234
I found out the issue. and here was my fix

==
Try this;

Go to the Control Panel and open up Internet Options.
Click on the Connections tab.
Click the button called "LAN Settings"
Uncheck all of the options on that screen.
Then try again.

If that does not work, go back in and check the box to "Automatically Detect Settings" and test once more.
==

This got things under 'my' control again and everything works.
__________________
  Reply With Quote
10-05-10, 11:08 AM   #13
d16174l4n63l
A Fallenroot Satyr
 
d16174l4n63l's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 20
I use WUU, it still works and is cross platform
  Reply With Quote
10-05-10, 01:07 PM   #14
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
Deleted My Post.

Didn't wanna make the OP feel bad.

BTW....
(can we pass right by the part where people would advise me of things like firewall, proxy, anti-virus, ipconfig /flushdns and other things i have tried and know very much about)....
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Last edited by Nobgul : 10-05-10 at 01:10 PM.
  Reply With Quote
10-05-10, 04:45 PM   #15
Tweeker
A Cobalt Mageweaver
 
Tweeker's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Oct 2006
Posts: 234
Originally Posted by nobgul View Post
Deleted My Post.

Didn't wanna make the OP feel bad.

BTW....
(can we pass right by the part where people would advise me of things like firewall, proxy, anti-virus, ipconfig /flushdns and other things i have tried and know very much about)....

we didn't cover the virus part, since i dont have a proxy...
It got there somehow, still scanning to determine which caused it..

will report findings back when i can.
__________________
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » General WoW Chat » addon updater

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off