Quantcast
Downloading the 5.4 Beta isn't working - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
11-08-13, 11:24 AM   #1
christa
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2010
Posts: 23
Exclamation Downloading the 5.4 Beta isn't working

I hit download, it shows it downloading...then it won't open. Says it can't be found. I'm so crippled without my carbonite map, halp!
 
11-08-13, 05:25 PM   #2
Sparkplug
A Cyclonian
 
Sparkplug's Avatar
Join Date: Aug 2012
Posts: 40
Try the mirror on the Curse repository?
http://wow.curseforge.com/addons/car...5-4-0-alpha-2/
 
11-08-13, 06:30 PM   #3
christa
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2010
Posts: 23
Thanks! I was wondering if there was a mirror.
 
11-08-13, 06:31 PM   #4
christa
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2010
Posts: 23
Hm. Still saying application not found. Any ideas on what's going on? I'll try to google for answers in the meantime.
 
11-08-13, 08:15 PM   #5
Sparkplug
A Cyclonian
 
Sparkplug's Avatar
Join Date: Aug 2012
Posts: 40
When are you getting the Application not found error?
 
11-09-13, 03:54 PM   #6
christa
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2010
Posts: 23
I got it to work by downloading it through the Curse client, but I'll have to figure something out, since it seems my computer is having issues with .zip files. The issue is when its done downloading, I click to open it and it gives me the error message. The only fix I've been suggested is to just download 7zip, though I can't figure out why all of a sudden my computer doesn't like .zip files.
 
11-09-13, 06:11 PM   #7
Sparkplug
A Cyclonian
 
Sparkplug's Avatar
Join Date: Aug 2012
Posts: 40
Yea, that's really weird especially if you're running Vista/7 since it's got built in. Might be a good idea to run a check on your Windows files to make sure something didn't get corrupted.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Downloading the 5.4 Beta isn't working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off