Quantcast Pending Fixes - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
05-09-15, 10:07 PM   #1
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
Pending Fixes

Here's a list of what's been fixed so far for next version. I've been leveling my first toon through WoD to test everything I can.

- Map offset fixed, the maps should line up now instead of a tiny offset between them (works in spires and shadowmoon so far)
- new setting for maps, hide when combat starts. This setting causes the map if it's full sized to immediately hide if combat starts to help those who crashed using the map then attacked.
- maps with nil or -1 mapid no longer cause errors (noticed this mostly in the Remains of Xandros instance)
- Missing gilneas phased mapid added
- Missing Brawl'gar arena mapid added
- darkmoon minimap tiles now lineup and show again.
  Reply With Quote
05-10-15, 03:43 PM   #2
samyonair
A Frostmaul Preserver
 
samyonair's Avatar
Join Date: May 2009
Posts: 257
Translations

Have translated german Part of Hide in Combat, for all translators,
you have to add line 74 and 75 in Carbonite/locales/{language}/options.lua with :
Code:
L["Hide Map In Combat"] = "translation" or true
L["If large map is open when you enter combat attempts to hide it."] ="translation" or true
__________________
Carbonite Known Issuses with other Addons
Downloadlink:
http://https://github.com/mikepauer/...ive/master.zip
\___________________________________________________
Carbonite Translation Team Member; Carbonite Forum Mod
______________________________________________________________

Last edited by samyonair : 05-10-15 at 04:30 PM.
  Reply With Quote
05-11-15, 01:17 AM   #3
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
- all 3 new translations are setup for translation
- Fixed the minimap window / player location wandering while viewing map
  Reply With Quote
05-11-15, 09:55 AM   #4
nelegalno2
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Dec 2014
Posts: 132
N2C16:
Locale Options.lua file corrections
Whitespace
  Reply With Quote
05-16-15, 12:27 PM   #5
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,458
I finally think I found the wandering tracking hud issue and why I couldn't reproduce it before

It only affected you if you had completely reset / new window placement settings. For some reason one of the variables was not getting set

Fix is in (I hope) to force the variable to get set if it's not there.
  Reply With Quote
05-16-15, 03:45 PM   #6
Thrumbar
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Jan 2005
Posts: 148
Originally Posted by Rythal View Post
I finally think I found the wandering tracking hud issue and why I couldn't reproduce it before

It only affected you if you had completely reset / new window placement settings. For some reason one of the variables was not getting set

Fix is in (I hope) to force the variable to get set if it's not there.
Sorry Rythal, But tricks are for kids. The running Hud still runs as of the last patch to Dev. Some of the fix is interesting. I take it that a double -- in front of a code line prevents it from being used (parced) as in reming it out. I posted in the issues for wandering hud report about this. The change of NxInfo1 to NxHUD is remmed out on that line.

Last edited by Thrumbar : 05-16-15 at 04:00 PM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Dev Talk » Pending Fixes

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off